Καιρός: Ισχυρή προειδοποίηση Αρναούτογλου για την εβδομάδα έως τις 15 Ιουλίου

Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τις υψηλές θερμοκρασίες που θα καταγραφούν τις επόμενες ημέρες

Καιρός: Ισχυρή προειδοποίηση Αρναούτογλου για την εβδομάδα έως τις 15 Ιουλίου
2'

Για τις υψηλές θερμορασίες που αναμένεται να καταγραφούν έως τις 15 Ιουλίου στην χώρα μας, προειδοποίησε με ανάρτησή του στα social media ο Σάκης Αρναούτογλου.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως τις 15 Iουλίου με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον...καιρό σας ?!

Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας καθώς αυτή θα διαφέρει από τόπο σε τόπο!

Για ότι νεότερο θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση από τη σελίδα μου!

Με εκτίμηση»

Όπως φαίνεται και στην εικόνα με τις θερμοκρασίες που ανήρτησε ο μετεωρολόγος, ο υδράγυρος δεν θα πέσει κάτω από τους 37 βαθμούς Κελσίου στα μέγιστα επίπεδα, ενώ αναμένεται να αγγίξουν και να ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς Κελσίου στις πεδινές περιοχές.

Καιρός - Γιαννόπουλος: Ζέστη διαρκείας τουλάχιστον για δέκα ημέρες

Μιλώντας στο Newsbomb.gr, ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος έκανε λόγο για ζέστης μεγάλης διάρκειας: «Η νέα εβδομάδα θα χαρακτηριστεί από το συνδυασμό μελτεμιού και ζέστης. Μέχρι την Πέμπτη στο Αιγαίο θα έχει βοριάδες. Σήμερα το θερμόμετρο θα φτάσει τους 37 βαθμούς. Στα ανατολικά του νομού η θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερα», είπε χαρακτηριστικά.

«Στη Δυτική Ελλάδα το θερμόμετρο θα είναι πιο ψηλά, η φτάσει τους 39 βαθμούς ενώ στην Αιτωλοακαρνανία το θερμόμετρο θα φτάσει τους 40 βαθμούς. Αυτή η κατάσταση θα παραμείνει για ημέρες», πρόσθεσε.

«Αύριο, Τρίτη θα σημειωθούν ορισμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία θα είναι ίδιες τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Παρασκευή και Σάββατο το μελτέμι εξασθενεί και περιορίζεται στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου. Μέχρι τις 23 Ιουλίου η Αθήνα δεν θα έχει κάτω από 37 βαθμούς Κελσίου, θα έχουμε μία ζέστη διαρκείας», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή