Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ – καρέ η δολοφονία 23χρονου έξω από κλαμπ στο Μαρούσι

Η στιγμή που ο δράστης επιτίθεται και καταφέρει στο θύμα την μοιραία μαχαιριά

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ – καρέ η δολοφονία 23χρονου έξω από κλαμπ στο Μαρούσι
3'

Βίντεο ντοκουμέντο που σοκάρει αποκάλυψε το Mega από τη φονική συμπλοκή που έλαβε χώρα τον περασμένο Απρίλιο έξω από κλαμπ στο Μαρούσι και ενώ ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Στο βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγραφεί καρέ καρέ η δολοφονία του 23χρονου έξω από το νυχτερινό κέντρο από έναν συνομήλικό του.

Στο σοκαριστικό βίντεο διακρίνεται ο 23χρονος, τη στιγμή που δέχεται τη μοιραία μαχαιριά στην καρωτίδα από τον δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι η αιματηρή συμπλοκή εκτυλίχθηκε έξω από γνωστό κλαμπ, ξημερώματα Κυριακής. Το θύμα διακρίνεται να είναι γεμάτος αίματα, λίγα λεπτά προτού ξεψυχήσει.

Οι σκηνές κόβουν την ανάσα. Μία γυναίκα που αντικρίζει τη σορό αρχίζει να ουρλιάζει.

Όλα έγιναν μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα. Ο 23χρονος που δέχθηκε τη μαχαιριά στο λαιμό προσπάθησέ να αντιδράσει. Τράβηξε το όπλο που έφερε πάνω για να πυροβολήσει τον δράστη ενώ με το δεξί του χέρι έπιασε το λαιμό του.

Δευτερόλεπτα μετά, θα αφήσει την τελευταία του πνοή στην είσοδο του μαγαζιού με την παρέα του αλλά και τους υπεύθυνους του καταστήματος να φωνάζουν για βοήθεια και να καλούν την αστυνομία.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο:

Για ασήμαντη αφορμή

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ δύο παρεών και ξεκίνησε μέσα στο νυχτερινό κέντρο. Οι φίλοι του θύματος λογομάχησαν για ασήμαντη αφορμή με την παρέα του δράστη. Το θύμα, ο οποίος δεν βρισκόταν στο μαγαζί, ειδοποιείται από φίλο του για το τι ακριβώς συμβαίνει και σπεύδει στο κλαμπ.

Μέσα σε λίγα λεπτά όπως φαίνεται στο βίντεο ο δράστης βγαίνει μέσα από το κλαμπ αποφασισμένος να σκοτώσει. Μαζί του βγαίνουν 6 ακόμη άτομα από την παρέα ενώ ο ίδιος έχει το χέρι του στην αριστερή τσέπη του παντελονιού όπου κρύβει το μαχαίρι.

Με το που ξεκινά η άγρια συμπλοκή ο νεαρός τρέχει προς την πλευρά του θύματος και του καταφέρνει το θανάσιμο πλήγμα μαχαιρώνοντάς τον στην καρωτίδα.

Το θύμα βγάζει ένα πιστόλι από το τσαντάκι του και προσπαθεί να απαντήσει. Ωστόσο, από την επίθεση που δέχθηκε έχασε πολύ αίμα και δεν κατάφερε να πατήσει τη σκανδάλη. Το θύμα απομακρύνθηκε από το σημείο και λίγα μέτρα πιο μακριά έπεσε αναίσθητος στο έδαφος με τον δράστη να τρέχοντας να μπαίνει στο μαγαζί.

«Ο θανών είναι αυτός που δέχθηκε επίθεση από τα άτομα της άλλης πλευράς και όχι όπως αρχικά είχε θεωρηθεί λανθασμένα ότι πήγε να χτυπήσει ή ότι χρησιμοποίησε το όπλο αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο», είπε η Μαρία Βαγενά, δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου.

Οι πρώτοι αστυνομικοί φτάνουν στο σημείο όπου κείτεται νεκρός ο νεαρός μέσα σε 10 λεπτά και συλλέγουν στοιχεία, με τον δράστη να παραμένει άφαντος.

«Η οικογένεια πέρα από το ότι αμαυρώθηκε το παιδί και η μνήμη του παιδιού για το γεγονός ότι δε συμμετείχε πουθενά, δεν είχε άλλη εμπλοκή, επιθυμεί να συλληφθεί άμεσα το συντομότερο δυνατό ο δράστης και να τιμωρηθεί», πρόσθεσε η δικηγόρος.

Λίγη ώρα αργότερα καταφθάνει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους φίλους του 23χρονου θύματος, τους υπεύθυνους του μαγαζιού αλλά και τους θαμώνες να βρίσκονται σε απόλυτο σοκ.

Από την επίθεση είχε τραυματιστεί στην κοιλιά ένας ακόμη 23χρονος, στρατιωτικός και ένας 26χρονος.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή