Ηράκλειο: Λεωφορείο έπεσε πάνω σε φυλάκιο αεροδρομίου - Τραυματίστηκε η υπάλληλος

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου

Ηράκλειο: Λεωφορείο έπεσε πάνω σε φυλάκιο αεροδρομίου - Τραυματίστηκε η υπάλληλος
1'

Λεωφορείο που βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου έπεσε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πάνω στο φυλάκιο που βρίσκεται στην είσοδο για τον έλεγχο των οχημάτων που σταθμεύουν μέχρι να πάνε στο αεροδρόμιο και να παραλάβουν τουρίστες.

Όπως αναφέρει το patris.gr, το φυλάκιο από τη σύγκρουση έπεσε ενώ μέσα σε αυτό βρισκόταν μία υπάλληλος που εργαζόταν εκείνη τη στιγμή.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι ο χώρος όπου συνέβη το περιστατικό, λειτουργεί υπό την ευθύνη του Συνδέσμου Τουριστικών και ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης. Ο πρόεδρος Μιχάλης Βλατάκης μιλώντας στο τοπικό μέσο ενημέρωσης ανέφερε ότι προέχει η υγεία της εργαζόμενης και ότι ούτε εκείνος έχει καταλάβει πως κατέληξε το τουριστικό λεωφορείο πάνω στο φυλάκιο του χώρου στάθμευσης, όπου μέσα βρισκόταν το κορίτσι. «Θα φοράει κολλάρο για να δούμε πως θα πάει η κοπέλα τις επόμενες ημέρες. Ευτυχώς, που δεν είχαμε χειρότερα» σχολίασε ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή