Sold out η πρώτη συναυλία του Αντώνη Ρέμου μετά την έρευνα για φοροδιαφυγή

Τα λόγια του Αντώνη Ρέμου στην πρώτη συναυλία του μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής

Sold out η πρώτη συναυλία του Αντώνη Ρέμου μετά την έρευνα για φοροδιαφυγή
2'

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια όπου ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποίησε την πρώτη του συναυλία του μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής, για την οποία ερευνάται. Ο γνωστός τραγουδιστής απευθυνόμενος στους θαυμαστές του πριν την έναρξη της συναυλίας του ανέφερε αρχικά: «Καλωσήρθατε! Καλησπέρα! Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω, θα το πω εκεί που πρέπει».

Ο γνωστός τραγουδιστής απευθυνόμενος πάντα στον κόσμο, που έσπευσε από νωρίς στο Κατράκειο για να τον απολαύσει στη συναυλία του, πρόσθεσε στη συνέχεια: «Σε εσάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Απλά να σας πω μόνο μια κουβέντα: Να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη. Απλά να αντέξετε».

«Σας λέω μόνο ότι πρόβλημα κι αν έχετε, το χειρότερο είναι τα προβλήματα υγείας. Όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αρκεί να είμαστε όρθιοι. Είμαι εδώ όρθιος γιατί με αγαπάτε. Εσείς με στηρίζετε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ» συμπλήρωσε ο Αντώνης Ρέμος, λίγο πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει τις γνωστές επιτυχίες του.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:

Αντώνης Ρέμος: Ερευνάται για έξι εμβάσματα 1,8 εκατ. ευρώ

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής ερευνάται από την Αρχή κατά της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες για έξι εμβάσματα που έλαβε στον προσωπικό λογαριασμό του, αξίας 1,8 εκατ. ευρώ, από επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας.

Τα χρήματα προορίζονταν στον τραγουδιστή για την αγορά εταιρείας με ανανεώσιμες πηγές, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή LIVE NEWS του MEGA. Ωστόσο, η αγορά δεν πραγματοποιήθηκε τελικά, χωρίς όμως να επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό και με τον τραγουδιστή να μην τα δηλώνει στην εφορία, σημείωσε η δημοσιογράφος στην εκπομπή.

Ειδικότερα, τα εμβάσματα αφορούν την περίοδο από τις 19 Απριλίου του 2022 έως 22 Ιουνίου του ίδου έτους. Τα τρία δύο πρώτα ήταν 200.000 ευρώ ενώ το τρίτο 150.000 ευρώ.

Στις 27 Απριλίου εστάλησαν δύο εμβάσματα των 200.000 ευρώ σε μια εταιρεία συμμετοχών, σε έναν προσωπικό φίλο του κ. Ρέμου.

Στις 10/5 υπάρχει εισερχόμενο έμβασμα 950.000 ευρώ και μία ημέρα αργότερα εξερχόμενο έμβασμα 450.000 ευρώ σε εταιρεία με ΑΠΕ.

Στις 22 Ιουνίου υπάρχουν δύο εμβάσματα, 200.000 ευρώ και 100.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή