Συγχαρητήρια Χρυσοχοϊδη για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων - Δέσμευση απέναντι στην κοιν

Δέσμευση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για σκληρή δουλειά προς την κατεύθυνση της αποκατάστασηςτης νομιμότητας και την προστασία της κοινωνίας.

Συγχαρητήρια Χρυσοχοϊδη για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων - Δέσμευση απέναντι στην κοιν
1'

Τα συγχαρητήρια του προς την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων, εκφράζει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όπως επισημαίνει η μεθοδικότητα και η αφοσίωση στη μάχη κατά της διαφθοράς στον δημόσιο τομέα συμβάλλουν καίρια στην αποκατάσταση της νομιμότητας και στην προστασία της κοινωνίας.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ.Χρυσοχοϊδη:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την υποδειγματική και αποτελεσματική δουλειά της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας στην εξάρθρωση των δύο εγκληματικών οργανώσεων που εισήγαγαν και διακινούσαν λαθραία καπνικά προϊόντα στη χώρα μας και εκβίαζαν ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η μεθοδικότητα και η αφοσίωση στη μάχη κατά της διαφθοράς στον δημόσιο τομέα συμβάλλουν καίρια στην αποκατάσταση της νομιμότητας και στην προστασία της κοινωνίας. Η δέσμευσή μας προς την κατεύθυνση αυτή είναι δεδομένη και αποτελεί δέσμευση απέναντι στην κοινωνία.

Η εξάρθρωση τέτοιων εγκληματικών οργανώσεων μόνο εύκολη δουλειά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Πολλές ώρες εργασίας με επιμονή, υπομονή και μεθοδικότητα.

Οι επιτυχίες αυτές ενισχύουν την εμπιστοσύνη των πολιτών προς τα Σώματα Ασφαλείας και την Πολιτεία, αποδεικνύοντας πως η αλήθεια και η δικαιοσύνη υπερισχύουν».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή