Βασίλης Κικίλιας: «Η αυριανή ημέρα είναι πολύ δύσκολη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των ανέμων»

«Την ίδια αυξημένη ετοιμότητα και υπευθυνότητα πρέπει να επιδείξουμε όλοι για ναπροστατεύσουμε και να προστατευθούμε από πυρκαγιές που μέσα σε ελάχιστα λεπτάμπορούν να γίνουν ανεξέλεγκτες» είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κικίλιας

Βασίλης Κικίλιας: «Η αυριανή ημέρα είναι πολύ δύσκολη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των ανέμων»
INTIME NEWS
1'

Πολύ δύσκολη χαρακτήρισε την αυριανή (10/07) ημέρα ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας. Μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος της χώρας είναι σε δείκτη υψηλού και πολύ υψηλού κινδύνου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Η αυριανή ημέρα είναι πολύ δύσκολη με δεδομένο ότι η φετινή αντιπυρική περίοδος είναι η πιο δύσκολη των τελευταίων 20 ετών. Σύμφωνα με τον χάρτη επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς, το μεγαλύτερο μέρος της χώρας είναι σε δείκτη υψηλού και πολύ υψηλού κινδύνου λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και των πολύ ισχυρών ανέμων που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ.

Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, σχεδόν ολόκληρη η Πελοπόννησος, Λέσβος και Χίος βρίσκονται στο πορτοκαλί, επομένως ειδικά σε αυτές τις περιοχές, η Πυροσβεστική, όλα τα σώματα ασφαλείας και οι ΟΤΑ είναι σε πολύ αυξημένη ετοιμότητα.

Την ίδια αυξημένη ετοιμότητα και υπευθυνότητα πρέπει να επιδείξουμε όλοι για να
προστατεύσουμε και να προστατευθούμε από πυρκαγιές που μέσα σε ελάχιστα λεπτά
μπορούν να γίνουν ανεξέλεγκτες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή