Φωτιά στην Πάτρα: Εκτροπή κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία λόγω της μεγάλης φωτιάς στην Πάτρα

Φωτιά στην Πάτρα: Εκτροπή κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου
2'

Σε εκτροπή των οχημάτων σε δημοτικές οδούς προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών στο ύψος των Καβασίλων, λίγη ώρα νωρίτερα.

Αφορμή για αυτό η φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή των Καβασίλων, με τις αστυνομικές αρχές να βοηθούν το έργο των πυροσβεστικών αρχών ρυθμίζοντας την κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, στο σημείο έχει αναπτυχθεί ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, προκειμένου να τεθεί άμεσα το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο.

patra-fotia

Υπενθυμίζεται οτι η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της Πάτρας. Στην περιοχή επιχείρησαν περίπου 80 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και περισσότερα από 25 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούνταν συνέχειες ρίψεις νερού δέκα εναέρια μέσα.

Μηνύματα από το 112

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κάτοικοι της περιοχής ενημερώθηκαν άμεσα για την επικινδυνότητα της κατάστασης μέσω προειδοποιητικού μηνύματος από το 112. Το μήνυμα τους καλεί να είναι σε επιφυλακή και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Επιπλέον, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, από το 112 στάλθηκαν επιπλέον ειδοποιήσεις για τους κατοίκους των περιοχών Γηροκομειό, Αρόη και Παγώνα. Τα μηνύματα ανέφεραν πως οι κάτοικοι της περιοχής Γηροκομειό καλούνται να μετακινηθούν προς την Εγλυκάδα, στο στρατόπεδο του ΚΕΤΧ, ενώ οι κάτοικοι της Αρόης και της Παγώνας καλούνται να μετακινηθούν προς την Πάτρα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή