Αντώνης Ρέμος: Η απάντηση στα όσα λέγονται για φοροδιαφυγή - «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

Το δικό του μήνυμα για την πολύκροτη υπόθεση φοροδιαφυγής, με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος, έστειλε ο Αντώνης Ρέμος χθες από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Αντώνης Ρέμος: Η απάντηση στα όσα λέγονται για φοροδιαφυγή - «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»
3'

«Όσο και να σας χτυπάνε, ό,τι και να λένε για εσάς, να μη φοβόσαστε κανέναν», με αυτά τα λόγια άνοιξε τη συναυλία του ο Αντώνης Ρέμος στο Κατράκειο θέατρο το βράδυ της Δευτέρας.

Ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος πραγματοποίησε την πρώτη του συναυλία μετά από τη μερική δέσμευση της περιουσίας του, όσο εξετάζεται ενδεχόμενη φοροδιαφυγή η οποία μάλιστα ήταν sold out.

Ο ίδιος σχολίασε την υπόθεση που έχει απασχολήσει τα τελευταία 24ωρα και έστειλε το δικό του μήνυμα ευχαριστώντας αρχικά όλους όσους έδωσαν το παρών στη συναυλία.

«Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει. Σε εσάς απλά θέλω να σας πω πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ, ένα αληθινό ευχαριστώ. Γιατί αν έχεις φίλους δεν φοβάσαι πραγματικά τίποτα και το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να έχεις φίλους, δεν είναι ούτε τα λεφτά ούτε τίποτα, οικογένεια και φίλους», είπε ο τραγουδιστής.

Κάθε λέξη που έβγαινε από το στόμα του τραγουδιστή ο οποίος ήταν εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος ήταν γεμάτη νόημα.

«Καμία φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… Απλά να σας πω μόνο μία κουβέντα, στη ζωή να μην φοβόσαστε τα προβλήματα, να μην φοβόσαστε τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη. Αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί, απλά να αντέξετε», πρόσθεσε.

«Σε όλους εσάς σας λέω μόνο ό,τι πρόβλημα και αν έχετε στη ζωή σας, που το χειρότερο, τα πιο μεγάλα προβλήματα είναι τα προβλήματα υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε, αρκεί να είμαστε όρθιοι. Αν είμαστε όρθιοι μην φοβόσαστε τίποτα. Και απόψε είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας και για αυτό είμαι απόψε εδώ».

Ο Αντώνης Ρέμος αποδίδει τα όσα φέρεται να κατηγορείται σε ψέματα απατεώνων, την ώρα που έχουν δεσμευτεί λογαριασμοί, θυρίδες, σκάφη και περιουσιακά στοιχεία του.

«Πάντα οι ψεύτες και οι απατεώνες θα λένε ψέματα και τα ψέματά τους θα έχουν λίγα χρόνια, θα είναι κοντά τα ψέματά τους, γιατί η αλήθεια πάντα θα είναι πάνω απ’ όλους. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε και να μην φοβόσαστε όσο και να σας χτυπάνε, ό,τι και να λένε για εσάς, να μένετε πάντα όρθιοι και σταθεροί».

Σημειώνεται ότι τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν κανονικά σε όλους τους συμμετέχοντες και φαίνεται πως θα περάσουν αντίστοιχα και σε λογαριασμό του τραγουδιστή που παραμένει δεσμευμένος.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών για συναλλαγές και συγκεκριμένα για 6 εμβάσματα που πιστώθηκαν στον λογαριασμό του αξίας 1,8 εκατ. Ευρώ. Από τις 19 Απριλίου του 2022 μέχρι τις 22 Ιουνίου.

Μέσα σε ένα πόρισμα 20 σελίδων που υπέβαλε η Αρχή για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, έχουν αποτυπωθεί αναλυτικά όλα τα εμβάσματα, με την υπόθεση πλέον να είναι στον οικονομικό εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή