Παιδί δύο ετών έσωσαν οι γιατροί - Πώς έγινε το ατύχημα

«Η επεμβατική πράξη που διενεργήθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς είναι πρωτοποριακή ακόμη και για τα διεθνή δεδομένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
1'

Ένα παιδί δύο ετών έσωσαν οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων και Γεώργιος Γεννηματάς, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, το παιδί παραθέριζε στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε: «Η επεμβατική πράξη που διενεργήθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς είναι πρωτοποριακή ακόμη και για τα διεθνή δεδομένα».

Αναφερόμενος στο ατύχημα του παιδιού, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «το παιδί είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη χώρα μας και αμέσως διακομίστηκε από το νησί που βρισκόταν, στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" και εισήχθη άμεσα στη ΜΕΘ, όπου σταθεροποιήθηκε η κλινική του κατάσταση. Λόγω των πολύπλοκων προβλημάτων κρίθηκε απαραίτητη η διενέργεια Επιστημονικού Συμβουλίου από το θεράποντα ιατρό, Χειρουργό Κ Γεωργόπουλο Ιωάννη, με τη συμμετοχή ιατρών από διαφορετικές ειδικότητες».