IShowSpeed: Ο Youtuber ήρθε στην Αθήνα και προκάλεσε πανζουρλισμό - Χιλιάδες παιδιά τον κυνηγούσαν

Ο Αμερικανός youtuber θεωρείται ένα παγκόσμιο φαινόμενο, μετρώντας πάνω από 26 εκατ. ακολούθους
You Tube
1'

Από την ώρα που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα προκάλεσε πανζουρλισμό, καθώς εκατοντάδες μικρά παιδιά τον κυνηγούσαν και ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο λόγος για τον ιδιαιτέρως δημοφιλή YouTuber, ονόματι Speed.

Ο Αμερικανός youtuber θεωρείται ένα παγκόσμιο φαινόμενο, μετρώντας πάνω από 26 εκατ. ακολούθους. Αυτό που κάνει, είναι να ταξιδεύει σε διάφορες χώρες του πλανήτη και να κάνει live μετάδοση την άφιξή του και την πορεία της βόλτας του. Ο ίδιος το απόγευμα της Δευτέρας προσγειώθηκε στην Αθήνα. Δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση, δεν είχε δώσει κανένα στοιχείο ότι πρόκειται να επισκεφτεί τη χώρα. Kι όμως, αυτό που ακολούθησε, ήταν πρωτοφανές.

Είχε αρχίσει ήδη το livestreaming από το αυτοκίνητο και περπατώντας στους δρόμους της Κυψέλης, έγινε το αδιαχώρητο. Πάντα με άνδρες της ασφάλειάς του γύρω του, άρχισε να χαιρετά τους περαστικούς και λίγο πιο κάτω μπήκε σε ένα γκρουπ και εντάχθηκε στους χορούς.

Από τα τραγούδια πέρασε σε αυτοσχέδιο αγώνα μποξ με θαυμαστή του έξω από την αμερικανική πρεσβεία. Αγόρασε ένα σάντουιτς σε έναν άνδρα που ζήτησε τη βοήθειά του. Προσπάθησε να προσεγγίσει δύο κοπέλες που έπιναν καφέ. Δέχθηκε δώρα μεγάλης αξίας και φυσικά, δεν μπορούσε να φύγει από τη χώρα χωρίς να δοκιμάσει ελληνικό γύρο.

Τρεις ώρες στην πρωτεύουσα για τον Αμερικανό youtuber ήταν αρκετές για να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του, να γίνει το talk of the town και να διαφημίσει τη χώρα παγκοσμίως.