Κύκλωμα εκβιαστών: Ο διάλογος της «Νάνσυς» που «καίει» την ΕΥΠ - Ποια είναι η καλλονή αρχηγός

Βρέθηκαν πάνω στην φερόμενη αρχηγό του κυκλώματος εκβιαστών, κατά τη σύλληψη της, 2.000 ευρώ χωρισμένα σε φακέλους
3'

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζε καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας.

Έξι από τους 14 κατηγορούμενους στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωση έλαβαν νέα προθεσμία για αύριο. Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με επτά κακουργήματα και δύο πλημμεληματα.

Ένα από τα κεντρικά μέλη του κυκλώματος ήταν η επονομαζόμενη «Νάνσυ» που «έκαψε» και το κύκλωμα με το σημειωματάριο της. Η ίδια είναι παλιά γνώριμη των αρχών και φαίνεται να είναι η επικεφαλής του κυκλώματος. Εκεί, κρατούσε αναλυτική κατάσταση εσόδων – εξόδων με ημερομηνίες και ονόματα για όλες τις παράνομες δραστηριότητες και τουλάχιστον δύο τέτοια βρέθηκαν στην κατοχή της.

Οι συνομιλίες της «Nάνσυς»

Η Νάνσυ, φερόμενη ως αρχηγός σε διάλογο της με τον αδελφό αντιδημάρχου, ο οποίος επίσης φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα επικαλέιται μέχρι και την ΕΥΠ.

Ακολουθεί ο σχετικός διάλογος:

Αρχηγός: Το ξέρω, έπεσε μια τάβλα...

Αδελφός αντιδημάρχου: Ναι ακριβώς...

Αρχηγός: Και έπεσε πάνω τον δρόμο, το ξέρω, το ξέρω.

Αδελφός αντιδημάρχου: Ναι, ειδοποίησαν την αστυνομία και η τελευταία που ειδοποιήθηκε ήταν η Δημοτική.

Αρχηγός: Ναι το ξέρω...

Αδελφός αντιδημάρχου: Η Δημοτική δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και τους έχουν ρίξει τώρα πάνω.

Αρχηγός: Η Αστυνομία δεν πήγε ή δεν πήγε γιατί ο δικός μου είναι στην ΕΥΠ, οπότε τα κανόνισε.

Αδελφός αντιδημάρχου: Σύμφωνοι αλλά έχει, κλήθηκε από τις διαδικασίες. Ε κάποιος έχει στείλει και το βίντεο.

Αρχηγός: Ναι το ξέρω...

Αδελφός αντιδημάρχου: Πού έχει γίνει αυτό;

Αρχηγός: Μωρέ Σπύρο... Με είχε πάρει ο πελάτης πρωί πρωί. Πήρα τον Χάρη που είναι πολεοδομία και πέρασε ο Χάρης από εκεί, οκέι. Αλλά εσένα δεν μπορούσα να σε βρω ούτως ή άλλως, γιατί δεν απαντούσες. Και λέω εντάξει, θα το κανονίσω, ξέρεις.

Ήταν δηλωμένη σε συμβουλευτική εταιρία

Συστηνόταν ως «διεκπεραιώτρια» και ως άνθρωπος με διασυνδέσεις παντού, ενώ η εμφάνιση της είναι εντυπωσιακή καθώς είναι μια όμορφη ψηλή και ξανθιά γυναίκα. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να προσδιορίσει ποιο ήταν ακριβώς το επάγγελμά της.

Η ίδια ήταν ψευδώς δηλωμένη σε συμβουλευτική εταιρία για να φαίνεται ότι είχε εισόδημα και ασφάλιση. Στις συναντήσεις της ήταν πάντα περιποιημένη, φορούσε ακριβά ρούχα, πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα και μιλούσε με πολύ επιτηδευμένο ύφος.

Κατά τις έρευνες στο σπίτι της βρέθηκαν περίπου 25 ρολόγια, τα περισσότερα από ακριβές μάρκες. Το ένα κοστίζει κοντά στις 7.000, καθώς πρόκειται για μοντέλο μιας από τις πιο γνωστές εταιρίες. Βρέθηκαν επίσης πάνω της 2.000 ευρώ χωρισμένα σε φακέλους.

«Εγώ έχω πάντα ρευστό, γιατί οι άνθρωποι που ανακατεύομαι, όταν λέω ότι θα γίνω αυτό, θέλω πάντα να σηκώνουν το τηλέφωνο», φέρεται να είχε δηλώσει σε καταστηματάρχη που είχε καθυστερήσει μια πληρωμή.