Ζάκυνθος: Ένας Βρετανός νεκρός και ένας χαροπαλεύει – Έπεσαν από μπαλκόνια στον Λαγανά

Πρόκειται για τουρίστες που έπεσαν από τα μπαλκόνια των ξενοδοχείων που διέμεναν
1'

Δύο τραγικά περιστατικά σημειώθηκαν χθες Τετάρτη (10/7) στη Ζάκυνθο με κοινό παρονομαστή την πτώση νεαρών Βρετανών από μπαλκόνια.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, το ένα περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης με έναν 23χρονο από τη Βρετανία να βρίσκει τραγικό θάνατο. Σύμφωνα, με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο νεαρός στην προσπάθειά του να κατέβει από μπαλκόνι πρώτου ορόφου στο ξενοδοχείο που διέμενε, πάτησε στην κουπαστή έχασε την ισορροπία του και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος από ύψος περίπου 1,5 μέτρου. Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφόρησης, ο άτυχος νεαρός σηκώθηκε και προσπάθησε να σταθεί στα πόδια δύο φορές, ωστόσο συνεχώς κατέρρεε. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και κατέληξε.

Το δεύτερο συμβάν, είχε σημειωθεί λίγες ώρες νωρίτερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης με έναν επίσης νεαρό από τη Βρετανία ο οποίος εντοπίστηκε πεσμένος και τραυματισμένος σοβαρά μπροστά στο μπαλκόνι του δωματίου του ξενοδοχείου που διέμενε, επίσης πρώτου ορόφου. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είναι πολυτραυματίας και διασωληνώθηκε.

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή τρίτων προσώπων, ωστόσο γίνεται προανάκριση από την Αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ: