Βόλος: Στα άκρα για μία πομόνα - 51χρονος χτύπησε και άφησε λιπόθυμο 79χρονο

Δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν στην εκμετάλλευσή της για το πότισμα των κτημάτων τους στη Νέα Αγχίαλο

Βόλος: Στα άκρα για μία πομόνα - 51χρονος χτύπησε και άφησε λιπόθυμο 79χρονο
2'

Μία πομόνα ήταν η αιτία για να ανάψουν τα αίματα μεταξύ παραγωγών στην περιοχή της Ν. Αγχιάλου στο Βόλο, καθώς δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν για τις ώρες εκμετάλλευσής της προκειμένου να ποτίζουν τα χωράφια τους. Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (7/7) με την κατάσταση να φτάνει στα άκρα.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, οι δύο εμπλεκόμενοι, ένας 51χρονος και ένας 79χρονος, είναι κάτοικοι της Νέας Αγχιάλου και έχουν γειτονικά κτήματα ενώ για το πότισμα των καλλιεργειών τους χρησιμοποιούσαν από κοινού μία πομόνα.

Μολονότι η χρήση του νερού ανήκει σε αμφότερους, οι δύο άντρες φαίνεται ότι δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν στις ώρες και στη διάρκεια χρήσης και τσακώθηκαν, ενώ βρίσκονταν στα κτήματά τους. Ο 79χρονος που ήθελε να αποδείξει στον 51χρονο τη συμφωνία που είχαν με τον προκάτοχο του κτήματος, επιχείρησε να φύγει από το χωράφι για να πάει στο σπίτι να φέρει τα αποδεικτικά έγγραφα.

Τότε ο 51χρονος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι με μπουνιά τον ηλικιωμένο άντρα και στη συνέχεια να τον κλώτσησε, με αποτέλεσμα ο 79χρονος να χάσει τις αισθήσεις του και να πέσει στο έδαφος.

Όταν συνήλθε, ο 79χρονος ανέβηκε στο μηχανάκι του και επιχείρησε να φύγει. Ο 51χρονος φέρεται επίσης να μπήκε στο δικό του αυτοκίνητο και κάνοντας επικίνδυνο ελιγμό του έκλεισε τον δρόμο. Ο ηλικιωμένος έπεσε ξανά στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βόλου, όπου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε αιμάτωμα στο κεφάλι.

Σε βάρος του 51χρονου, που συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και επικίνδυνη οδήγηση και χθες οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Το δικαστήριο ανέβαλλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 22 Ιουλίου και διέταξε τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης αναθέτοντας σε ιατροδικαστή να αποφανθεί αν το αιμάτωμα που εντοπίστηκε στο κεφάλι του ηλικιωμένου μέσω των εξετάσεων στο νοσοκομείο, οφείλεται στα χτυπήματα που φέρεται ότι δέχθηκε ή στην πτώση από το μηχανάκι.

Σημειώνεται πάντως ότι ο 51χρονος αρνείται ότι χτύπησε τον ηλικιωμένο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή