Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο 20χρονος κολυμβητής

Τραγικό τέλος στην αναζήτηση του 20χρονου Μπέντζαμιν

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρός εντοπίστηκε ο 20χρονος κολυμβητής
1'

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 20χρονος κολυμβητής τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην περιοχή της Σάμης, στην Κεφαλονιά.

Σε επικοινωνία του Newsbomb.gr με το Λιμενικό επιβεβαιώθηκε ότι ο άτυχος 20χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 20χρονος κολυμβητής από τη Νότια Αφρική, εντοπίστηκε νεκρός λίγο πριν τις 11:00 το πρωί, από ιδιώτη δύτη που συμμετείχε στις έρευνες για τον τον εντοπισμό του. Η σορός του βρέθηκε στον όρμο Σάμης που βρίσκεται στα ανατολικά της Κεφαλονιάς.

Ήδη έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας αναμένεται να αποσαφηνίσει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 20χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του άτυχου Μπέντζαμιν χάθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (11/7) όταν ο νεαρός που βρισκόταν πάνω σε καταμαράν (στο οποίο εργαζόταν) βούτηξε στην θάλασσα για να κολυμπήσει, χωρίς ωστόσο να επιστρέψει με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και να στηθεί επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Η δραματική έκκληση της μητέρας του

Λίγο μετά την εξαφάνισή του η μητέρα του εκανε μία σπαρακτική έκκληση για βοήθεια.

«Ο γιος μου χάθηκε λίγο βόρεια της Σάμης. Παρακαλώ βοηθήστε μας να τον βρούμε. Ξέρω ότι η ακτοφυλακή κάνει έρευνα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βοηθούν τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να τον βρουν. Παρακαλώ βοηθήστε μας να βρούμε τον Benjamin» έγραψε η μητέρα του 20χρονου αγνοούμενου στα social media.

kolimvitis.jpg

Σχετικές αναρτήσεις για την εξαφάνιση του νεαρού έχουν αναρτηθεί στην σελίδα South Africans In Kefalonia στο Facebook.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή