Σάμος: Πήγε να σώσει τη γυναίκα του που πνιγόταν και πέθαναν και οι δύο

Η ιατροδικαστής έχει αναλάβει τη διερεύνηση των ακριβών αιτιών θανάτου του άτυχου ζευγαριού, με στόχο να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και οδήγησε στην τραγική κατάληξη
1'

Ανείπωτη τραγωδία στη Σάμο, όταν ένας άντρας προσπάθησε να σώσει τη γυναίκα του από πνιγμό και εν τέλει βρήκαν και οι δύο πρόωρο θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη γυναίκα μπήκε στη θάλασσα για να κολυμπήσει. Τότε, ένας λουόμενος παρατήρησε πως η γυναίκα δεν κινείται και έσπευσε να ενημερώσει τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν επίσης στην παραλία.

Ο σύζυγος σε μια προσπάθεια να τη σώσει, έπεσε στη θάλασσα. Δυστυχώς όμως, και οι δύο ανασύρθηκαν από την παραλία χωρίς τις αισθήσεις τους.

Σύμφωνα με το samos24, αμέσως μετά το περιστατικό, κατέφθασαν στο σημείο δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και όχημα του Λιμεναρχείου Σάμου. Το ζευγάρι από το νησί διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό τους.

Η ιατροδικαστής έχει αναλάβει τη διερεύνηση των ακριβών αιτιών θανάτου του άτυχου ζευγαριού, με στόχο να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και οδήγησε στην τραγική κατάληξη.