Αμφιλοχία: Έπεσε επάνω στο αυτοκίνητο της γυναίκας του, την πυροβόλησε και αυτοκτόνησε

Η αστυνομία διερευνά κάθε πιθανή εκδοχή στην Αμφιλοχία

Αμφιλοχία: Έπεσε επάνω στο αυτοκίνητο της γυναίκας του, την πυροβόλησε και αυτοκτόνησε
Αρχείου
2'

Ένα φρικτό περιστατικό σημειώθηκε στην Αμφιλοχία όπου σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι.

Πιο συγκεκριμένα, ένα νεαρό ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Ιουλίου. Ο άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και έπειτα αυτοκτόνησε.

Η αστυνομία διερευνά κάθε πιθανή εκδοχή.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-maistros.gr, το δραματικό περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν η 37χρονη γυναίκα επέστρεψε σπίτι της τα ξημερώματα. Ο σύζυγός της, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση, είχε στήσει καρτέρι θανάτου.

Ο δράστης, περιμένοντας την άφιξή της, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο ουρανό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί. Αφού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Οι γείτονες και οι φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν μια σχέση γεμάτη εντάσεις και προβλήματα. Οι δύο νέοι, 37 και 42 ετών περίπου, είχαν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον το τελευταίο διάστημα, με τον σύζυγο να μην αποδέχεται τον χωρισμό τους. Τα συναισθηματικά αδιέξοδα και η έλλειψη επικοινωνίας φαίνεται πως όπλισαν το χέρι του δράστη, οδηγώντας σε μια ανείπωτη τραγωδία αφήνοντας πίσω δύο παιδιά στην εφηβεία.

1bbe3d63-mpampis_areti.jpg

Το θύμα είχε υποβάλει μήνυση

Η 37χρονη δύο ημέρες νωρίτερα, την Πέμπτη, είχε υποβάλει μήνυση στον 43χρονο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή. Ωστόσο ο ίδιος δεν είχε συλληφθεί και η γυναίκα είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε panic button και διαμονή σε καταφύγιο.

Παράλληλα, στις 12 του περασμένου Μαϊου, ο δραστης και αυτόχειρας είχε συλληφθεί κατόπιν μηνυσεως της εν διαστασει συζύγου για ενδοοικογενειακη βία, εξυβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο και είχε αθωωθεί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή