Το τηλέφωνο «μαρτυρά» την απιστία - Τα σημάδια που πρέπει να προσέξεις

Δεν χρειάζεται να ψάξεις το κινητό του

Το τηλέφωνο «μαρτυρά» την απιστία - Τα σημάδια που πρέπει να προσέξεις
2'

Το κινητό τηλέφωνο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας επηρεάζοντας ακόμη και την ερωτική μας ζωή. Μπορεί κανείς μέσα από αυτό να μάθει και αν είναι θύμα απιστίας.

Πιο συγκεκριμένα, δεν χρειάζεται κανείς να ρίξει το επίπεδο του και να ψάξει το κινητό του συντρόφου του καθώς υπάρχουν κάποια σημάδια που δίνουν την απάντηση σε αυτό το ερώτημα:

  • Κρύβει τις ειδοποιήσεις του/της: Μπορεί στην αρχή να θεώρησες ότι απλά έτυχε να αφήσει το κινητό του/της γυρισμένο ανάποδα στο τραπέζι, αλλά τώρα έχει αρχίσει να μοιάζει ύποπτο.
  • Αθόρυβο, airplane mode ή ακόμη και απενεργοποίηση – αν ο/η σύντροφός σου κάνει τα πάντα για να σε κρατήσει μακριά από την οθόνη του κινητού του/της και γίνεται εξαιρετικά αμυντικός/η, τότε μάλλον έχει κάτι να κρύψει.
  • Είτε πάει να πιει νερό στην κουζίνα, είτε πάει τουαλέτα, δεν αφήνει το κινητό από τα χέρια. Όταν δε ζητάς να το δανειστείς για να πάρεις ένα τηλέφωνο ή να βγάλετε μία φωτογραφία, βρίσκει δικαιολογίες για να μην στο δώσει. Γιατί αντιδρά έτσι άραγε…;
  • Έχει διπλές ή περίεργες εφαρμογές: Υπάρχουν καμουφλαρισμένες εφαρμογές που απέξω φαίνονται αθώες για να σε παραπλανούν και αν προσπαθήσεις να την ανοίξεις θα διαπιστώσεις ότι είναι κλειδωμένη και ζητά συνθηματικό.
  • Αν πάλι έχει εφαρμογές γνωριμιών τις οποίες ισχυρίζεται ότι δεν χρησιμοποιεί πια, τρέξε μακριά
  • Είναι ξαφνικά πολύ ενεργός/η στα social media
  • Έχεις παρατηρήσει ότι τώρα τελευταία ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες, story, τραγούδια και quotes; Μήπως ενώ είναι συνέχεια online αργεί να σου απαντήσει ή δίνει περισσότερη σημασία στο κινητό όταν είστε μαζί;
  • Αν έχεις εκφράσει τη δυσαρέσκειά σου για το ότι ο/η σύντροφός σου κάνει like σε φωτογραφίες ατόμων του αντίθετου φύλου κι εκείνος/η συνεχίζει να το κάνει – παρόλο που ξέρει ότι σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα – μάλλον δεν είναι και τόσο αξιόπιστος/η.
  • Υπεκφεύγει: Όταν τον/την ρωτάς ποιος/α ήταν τελικά στο τηλέφωνο ή το μήνυμα, πιθανότατα απαντά: Ένας/μια φίλος/η (Πολύ πειστικό!), Τίποτα, λάθος ήταν (Δεν μπορούσε να σκεφτεί κάτι καλύτερο;), Έχεις γίνει παρανοϊκός/η με τη ζήλεια σου! (Το gaslighting πάει σύννεφο…), Όχι, δεν είσαι παράλογος/η. Αν δεν έκρυβε κάτι, θα απαντούσε κανονικά.
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή