Αμφιλοχία: Ο σπαραγμός των γονιών της 37χρονης - Πώς έμαθαν τα τραγικά νέα

Αμφιλοχία: Ο σπαραγμός των γονιών της 37χρονης - Πώς έμαθαν τα τραγικά νέα
2'

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας από τη δολοφονία της 37χρονης από τα χέρια του πρώην συζύγου της, μπροστά στα μάτια του παιδιού της.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο 43χρονος εν διαστάσεςι σύζυγός της με τον οποίο ήταν μαζί από τα 16 χρόνια της, της έστησε καρτέρι θανάτου έξω από το σπίτι τους.

Ο δράστης, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στο καπό του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί. Αφού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Ο δράστης νωρίτερα είχε μπει στο σπίτι της, όπου βρισκόταν η 13χρονη κόρη του. Εκείνη φοβούμενη τι θα συμβεί πήγε στη γειτόνισσα και της ζήτησε βοήθεια. Η γειτόνισσα πήρε την 13χρονη και κλείδωσε τον 43χρονο στο σπίτι της πρώην συζύγου του.

Τότε, ο δράστης πήρε τηλέφωνο την πρώην σύζυγό του, η οποία εκείνη την ώρα εργαζόταν, και της είπε να γυρίσει στο σπίτι γιατί αλλιώς θα σκότωνε την κόρη τους.

Οι γονείς της άτυχης γυναίκας, μέσα στον θρήνο και στον σπαραγμό του, κρατώντας τη φωτογραφία της στα χέρια της, αποκαλύπτουν στην τηλεόραση του Alpha, ότι του είχαν ζητήσει να την αφήσει, καθώς το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες.

«Θα σε σκοτώσω και θα σκοτωθώ της έλεγε, όταν του ζητούσε να φύγει» λέει η μητέρα της, η οποία για να τον απομακρύνει από την κόρη της, του υποσχόταν ότι θα είναι η δεύτερη πεθερά του, αν αποφάσιζε να φύγει και να συνεχίσει τη ζωή του.

Πρώτο ήταν ο πατέρας της που έμαθε για τον τργικό θάνατός της, «καλύτερα να με χτύπαγε κεραυνός» λέει συντετριμμένος. Όπως αποκάλυψαν οι γονείς της μίλησαν με τους γονείς του 37χρονου και τους ρώτησαν γιατί δεν τον συγκράτησαν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή