Πυροβολισμοί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Η ΕΛ.ΑΣ. «ξηλώνει» εγκληματική οργάνωση

Ξετυλίγουν το κουβάρι οι αρχές για την οπαδική βία και «ξηλώνουν» εγκληματική οργάνωση με εκβιάσεις, εμπρησμούς και ξυλοδαρμούς

Πυροβολισμοί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Η ΕΛ.ΑΣ. «ξηλώνει» εγκληματική οργάνωση
1'

Εγκληματική οργάνωση με ποινικούς που έχουν σχέση με εκβιάσεις, εμπρησμούς και ξυλοδαρμούς φαίνεται να ανακάλυψαν οι αρχές στους κόλπους οργανωμένων οπαδών.

Το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται για τα καλά από την ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες 14 είναι τα μέλη της οργάνωσης. Οι 4 συνελήφθησαν από το τμήμα αθλητικής βίας για τα επεισόδια στην Αλεξάνδρας.

Με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου, το τμημα αθλητικής βίας της αστυνομίας φαίνεται να εντόπισε εγκληματική οργάνωση στους κόλπους των οπαδών που συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα.

Σύμφωνα με το MEGA υφίσταται συσχέτιση της αθλητικής βίας με το οργανωμένο έγκλημα αλλά και με εγκληματική οργάνωση που συνδέεται – όπως λένε οι πληροφορίες- με μια σειρά αξιόποινων πράξεων, όπως είναι επιθέσεις σε άτομα και στόχους ακόμα και της ίδιας της ομάδας τους.

Μερικά από τα άτομα που συνελήφθησαν λόγω της αιματηρής επίθεσης φαίνεται να εμπλέκονται με αυτή την εγκληματική οργάνωση, ενώ ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν συλλήψεις.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά 90,1» σήμερα με αφορμή και όσα συνέβησαν πρόσφατα έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έκανε λόγο για διασύνδεση του οργανωμένου εγκλήματος με την οπαδική βία.

Ο υπουργός ανέφερε ότι υπάρχουν ανοιχτές δικογραφίες από την υπηρεσία οργανωμένου εγκλήματος και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αποκαλύψεις αναφορικά με την επικοινωνία οργανωμένου εγκλήματος – οπαδικής βίας και εγκληματικών οργανώσεων, που εκβιάζουν επιχειρηματίες…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή