Γνωστή ηθοποιός ξυλοκόπησε τον άνδρα της και τα έκανε λίμπα σε ξενοδοχείο της Καρύστου

Εύβοια: Ο Καυγάς ξεκίνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν το ζευγάρι για ολιγοήμερες διακοπές 
1'

Η 38χρονη ηθοποιός που συμμετείχε σε τηλεοπτική σειρά οδηγήθηκε στο αυτόφωρο εχθές το βράδυ (14-7-2024) στην Κάρυστο όπου βρισκόταν για διακοπές, καθώς ξυλοκόπησε άγρια τον σύζυγο της και διέλυσε τα πάντα στο ξενοδοχείο που έμεναν.

Σύμφωνα με το eviathema, ο καυγάς ξεκίνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν το ζευγάρι για ολιγοήμερες διακοπές.

Η ηθοποιός έχοντας καταναλώσει υπερβολικό αλκοόλ λίγο μετά το απόγευμα για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα στο δωμάτιο, να βρίζει και να χτυπάει τον σύζυγό της.

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου αλλά και οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό ενώ ο σύζυγός της είχε σημάδια στο πρόσωπο και έντονες κοκκινίλες που μαρτυρούσαν ότι προηγήθηκε άγρια μάχη, Εξάλλου και η εικόνα του δωματίου αυτό μαρτυρούσε αφού μέσα βρίσκονταν σπασμένα γυαλιά και τζάμια και καθρέφτες.

Η ηθοποιός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου αφού έδωσε την αρχική της κατάθεση αφέθηκε στις δώδεκα το βράδυ ελεύθερη με εντολή της εισαγγελίας Χαλκίδας. Η συνέχεια προφανώς θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες!