Άγριος καυγάς Καλλιακμάνη - Πορτοσάλτε για το κύκλωμα εκβιαστών - «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής»

Τηλεοπτικός καυγάς μεταξύ του Άρη Πορτοσάλτε και του Γιώργου Καλλιακμάνη με αφορμή το κύκλωμα εκβιαστών 

Άγριος καυγάς Καλλιακμάνη - Πορτοσάλτε για το κύκλωμα εκβιαστών - «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής»
1'

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του προέδρου Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργου Καλλιακμάνη και του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, το πρωί της Τρίτης, με αφορμή το κύκλωμα εκβιαστών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Παίρνοντας τον λόγο από τους παρουσιαστές της εκπομπής του ΣΚΑΪ, ο κύριος Καλλιακμάνης είπε «Εν μέρει θα συμφωνήσω με τον κ. Πορτοσάλτε, γιατί δεν είναι μόνο αυτοί που τα παίρνανε. Ποιοι είναι πιο πάνω; Αυτοί που τα παίρνανε τα μοιράζανε και κάπου αλλού πιο πάνω. Εκεί θα πάνε;», προκαλώντας την αντίδραση του Άρη Πορτοσάλτε. «Μισό λεπτό. Πιάστηκαν καμιά 20αριά. Αυτό είναι αναπόδεικτο».

«Η έρευνα ήταν για ένα τρίμηνο. Θα πάει πιο πίσω για να δούμε από πού ξεκίνησε αυτό;», διερωτήθηκε ο Γιώργος Καλλιακμάνης με τον δημοσιογράφο να απαντά «Το ποιος τους έβαλε εκεί σημαίνει ότι είχανε τάτσι μίτσι κανονίσει για να πάνε να τα αρπάζουν;».

«Ο κ. Καλλιακμάνης τώρα αφήνει υπονοούμενα» για την προηγούμενη πολιτική ηγεσία στην περιφέρεια, είπε ο Άρης Πορτοσάλτε σε άλλο σημείο προσθέτοντας: «Επαναλαμβάνω, προχθές συνελήφθησαν 20 άνθρωποι, 12 στην περιφέρεια, 6…».

Παρεμβαίνοντας ο κύριος Καλλιακμάνης είπε «Στον δήμο». «Φοβάστε να πείτε για τον δήμο».

«Τι είναι αυτό τώρα; Τώρα με εκνεύρισες και με προκαλείς. Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής, ο οποίος με εκνευρίζει κιόλας», αντέδρασε ο Άρης Ποστοσάλτε.

«Εσείς τι είστε; Να ρωτήσουμε τον κόσμο ποιος είναι άθλιος;», ήταν η απάντηση του κ. Καλλιακμάνη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή