Φαίη Ζαφειράκου: «Είμαι ταραγμένη, είμαι 30 κιλά άνθρωπος θα ήταν απίθανο να δείρω»

Η απάντηση του στιχουργού στην είδηση για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας 

Φαίη Ζαφειράκου: «Είμαι ταραγμένη, είμαι 30 κιλά άνθρωπος θα ήταν απίθανο να δείρω»
2'

Η γνωστή ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου που οδηγήθηκε στο αυτοφώρο κατηγορούμενη για τον ξυλοδαρμό του 57χρονου Ανδρέα Κομπόση.

Η 38χρονη κάνει λόγο για μια παρεξήγηση που δεν πήρε διαστάσεις και έναν τσακωμό ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι που λύθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα χωρίς ο 57χρονος να επιθυμεί να δώσει συνέχεια.

«Ήταν απλά μια μικρή παρεξήγηση. Δεν έγινε τίποτα άλλο. Με ενημέρωσαν κάτι φίλοι και λέω "τι έχει γίνει;" Ακούστηκε ένας ήχος αλλά δεν ήταν από εμάς. Ήρθε η αστυνομία και δώσαμε εξηγήσεις. Δεν ξέρω αν θα κινηθώ νομικά, γιατί έχω και την υγεία μου. Είναι χοντρό όλο αυτό. Προσπαθούμε από το πρωί να βρούμε μία άκρη. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα για τη δουλειά μου. Είμαι διακοπές. Είπαμε να ξεκουραστούμε και έγινε αυτό. Είμαστε μία χαρά με τον σύζυγό μου. Δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά. Δεν είχα καταναλώσει αλκοόλ. Γιατί να γίνεται όλο αυτό. Είμαι ταραγμένη. Είμαι 30 κιλά άνθρωπος θα ήταν απίθανο να δείρω τον Αντρέα. Φοράω μαύρα, τρέμω», ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Κάρυστος: Ο σύζυγος της ηθοποιού διαψεύδει το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Ο Ανδρέας Κομπόσης, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ξυλοκοπήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από τη σύζυγό του Φαίη Ζαφειράκου διαψεύδει κάθε είδηση που σχετίζεται με ξυλοδαρμό μέσω ανάρτησής του του στο Facebook.

O στιχουργός διέψευσε με ανάρτησή του στο facebook ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από την ηθοποιό ενώ βρίσκονταν σε διακοπές με τον γιο τους στην Κάρυστο. Για «φαιδρά» δημοσιεύματα -τα οποία όμως στηρίζονται στη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το αστυνομικό τμήμα της Καρύστου με βάση τα όσα κατήγγειλε ο ίδιος χθες- κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο facebook ο σύζυγος της ηθοποιού και στιχουργός αναφερόμενος στο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του από την ηθοποιό σύζυγό του.

Ο ίδιος στην ανάρτησή του που τη συνοδεύει με φωτογραφία του μαζί με την ηθοποιό γράφει: «Καλημέρα, στο πλαίσιο των φαιδρων δημοσιευμάτων η απάντηση μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλάα μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή