Κούγιας για παραμονή Λύτρα στη φυλακή: «Όλο αυτό είναι λάθος - Θα το πληρώσει ακριβά η Δικαιοσύνη»

Ο Αλέξης Κούγιας στράφηκε κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης έπειτα από την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του Απόστολου Λύτρα.

Κούγιας για παραμονή Λύτρα στη φυλακή: «Όλο αυτό είναι λάθος - Θα το πληρώσει ακριβά η Δικαιοσύνη»
1'

Έντονη ήταν η αντίδραση του Αλέξη Κούγια για την απόφαση από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο σύμφωνα με την οποία απορρίπτεται το αίτημα αποφυλάκισης του Απόστολου Λύτρα με «βραχιολάκι».

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλά για εξευτελισμό των Ελλήνων δικηγόρων αλλά και για μια απόφαση την οποία «θα πληρώσει πολύ ακριβά στο μέλλον η Δικαιοσύνη».

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Με δυσάρεστη έκπληξη πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι δεν αποφυλακίζεται ο Αποστόλης Λύτρας γιατί το δικαστικό συμβούλιο δεν έκανε δέκτη την πρόταση του κου Εισαγγελέως για την αποφυλάκισή του με βραχιολάκι και έτσι θα παραμείνει κρατούμενος, παρά τα προβλήματα υγείας του και παρά την εν γένει προσωπικότητά του, σ’ έναν θάλαμο 15 ατόμων με μια τουρκική τουαλέτα κι ένα ντουζ και θέλω να δηλώσω το εξής:

Όλο αυτό που συμβαίνει με την υπόθεση Αποστόλου Λύτρα είναι από την αρχή μέχρι το τέλος ένα λάθος και θα το πληρώσει στο μέλλον πολύ ακριβά, τόσο η Δικαιοσύνη στην εν γένει λειτουργία της, αλλά και το σώμα των Ελλήνων δικηγόρων, το οποίο με αυτές τις αποφάσεις εις βάρος του Αποστόλου Λύτρα κατεξευτελίζεται καθημερινώς».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή