Καύσωνας: Αυτό είναι το κόλπο για να μετατρέψεις τον ανεμιστήρα σε κλιματιστικό με ένα μπουκάλι

Επιμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες κάνοντας δύσκολη την καθημερινότητα των πολιτών
1'

Παρατεταμένος καύσωνας ταλαιπωρεί τους πολίτες της χώρας ο οποίος σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες με τη θερμοκρασία να παραμένει σε υψηλά επίπεδα κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Για τους όσους τυχερούς έχουν κλιματιστικό στο σπίτι τους η κατάσταση είναι πιο εύκολη ενώ για όσους δεν έχουν η κατάσταση είναι σίγουρα πιο δύσκολη αλλά όχι μη διαχειρίσιμη. Ο ανεμιστήρας που έχουμε στο σπίτι μπορεί εύκολα και γρήγορα να κάνει παρόμοια δουλειά με εκείνη του κλιματιστικού με μία και μόνο εύκολη και γρήγορη πατέντα.

Το κόλπο με το μπουκάλι για να δροσιστείς στο σπίτι σου χωρίς κλιματιστικό

Το μόνο που χρειάζεσαι για να μετατρέψεις τον ανεμιστήρα σου σε κλιματικό είναι ένα μεγάλο μπουκάλι το οποίο θα γεμίσεις με νερό και αφού το βάλεις στην κατάψυξη και παγώσει το τοποθετείς μπροστά από τον ανεμιστήρα. Πρόκειται για ένα ένα hack που έχει γίνει viral στο TikTok.

Μετά από λίγη ώρα θα αντιληφθείς ότι ο αέρας που φέρνει ο ανεμιστήρας είναι αισθητά πιο κρύος.

Σύμφωνα, βέβαια, με τους νόμους της θερμοδυναμικής και της φυσικής, ο πάγος θα αρχίσει να μετατρέπεται και πάλι σε νερό μετά από μερικά λεπτά. Οπότε φρόντισε να έχεις 1-2 μπουκάλια μέσα στην κατάψυξη για τις ώρες ανάγκης.