Ηλεία: Πήγε να την βιάσει στην αυλή της – Την έσωσε ο πρόεδρος του χωριού

Ο πρόεδρος κυνήγησε τον δράστη τρέποντάς τον σε φυγή προτού ολοκληρώσει τη διάπραξη του εγκλήματος

Ηλεία: Πήγε να την βιάσει στην αυλή της – Την έσωσε ο πρόεδρος του χωριού
1'

Απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν αυτό το καλοκαίρι στην Ηλεία.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ένας άντρας περίπου 60 ετών αποπειράθηκε να βιάσει στην αυλή του σπιτιού της, μια συνομήλικη του, η οποία γλίτωσε γιατί από το σημείο περνούσε ο πρόεδρος του χωριού και κυνήγησε το δράστη.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης (16/7) σε χωριό της δημοτικής ενότητας Ωλένης. Ο δράστης βρέθηκε έξω από το σπίτι της και άρχισε να προκαλεί τη γυναίκα η οποία βγήκε να του ζητήσει το λόγο και τότε αυτός της όρμησε, προσπαθώντας να την βιάσει.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το συμβάν η ΕΛ.ΑΣ., «συνελήφθη, χθες το βράδυ σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς της της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα βιασμού και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Πύργου, ο κατηγορούμενος εισήλθε στην αυλή της οικίας της παθούσας και ασκώντας της σωματική βία, αποπειράθηκε να τη βιάσει. Ο συλληφθείς δεν ολοκλήρωσε τη διάπραξη του εγκλήματος, διότι έγινε αντιληπτός από διερχόμενο πολίτη και τράπηκε σε φυγή μετά από παρέμβαση του τελευταίου.

Άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, μετέβησαν στην περιοχή του εγκλήματος και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή