Ρέθυμνο: Περιπέτεια για τουρίστες -  Έκαναν SUP και παρασύρθηκαν από τους ανέμους

Οι τρεις Βέλγοι εντοπίστηκαν και περισυλλέχθηκαν με ασφάλεια – Συνελήφθη ο εκμισθωτής των θαλάσσιων μέσων αναψυχής που τους νοίκιασε τις σανίδες

Ρέθυμνο: Περιπέτεια για τουρίστες -  Έκαναν SUP και παρασύρθηκαν από τους ανέμους
Pixabay
1'

Σε… περιπέτεια μπήκαν τρεις τουρίστες, ανάμεσά τους και ανήλικοι, που επιχείρησαν να κάνουν SUP (σανίδα όρθιας κωπηλασίας) αλλά παρασύρθηκαν από τα κύματα.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης (16/7) όταν οι τρεις Βέλγοι ηλικίας 47, 13 και 8 ετών, ήθελαν να κάνουν SUP στην θαλάσσια περιοχή του Ροδάκινου στην Αγία Γαλήνη.

Ο 47χρονος βρισκόταν σε μία σανίδα και τα δύο παιδιά σε μία δεύτερη όταν εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή παρασύρθηκαν από τα κύματα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο Αγίας Γαλήνης που έσπευσε με ένα ναυαγοσωστικό σκάφος ενώ ενημερώθηκε και ένα παραπλέον πλοίο.

Οι τρεις Βέλγοι εντοπίστηκαν και περισυλλέχθηκαν με ασφάλεια με τις αρχές να τους μεταφέρουν στο αλιευτικό καταφύγιο του Πλακιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λιμενικοί συνέλαβαν τον εκμισθωτή των θαλάσσιων μέσων αναψυχής επειδή τους ενοικίασε τις σανίδες την ώρα που κυριαρχούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή