Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών από σήμερα το βράδυ

Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού
1'

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Αττική Οδό λόγω εργασιών που θα ξεκινήσουν σήμερα το βράδυ (17.07.2024), με την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού να κλείνει.

Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Περιφερειακής Υμηττού προς την Αγία Παρασκευή (Κόμβος Υ4), στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο, από τις 22:00 σήμερα το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης, ανακοίνωσε η Αττική Οδός για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν.

Οι οδηγοί θα πρέπει να ακολουθούν τις πινακίδες παράκαμψης και τις οδηγίες των αρχών.

Με σκοπό να φτάσουν στον προορισμό τους οι οδηγοί, θα μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Αθήνα – Κέντρο και να βγουν από την Περιφερειακή Υμηττού στην επόμενη έξοδο του Κόμβου Δημοκρίτου (Κόμβος Υ3).

Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού

«Κλειστός θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 17/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 18/07/2024, ο κλάδος εξόδου της Περιφερειακής Υμηττού προς την Αγία Παρασκευή (Κόμβος Υ4), στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Αθήνα – Κέντρο (ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης) και να εξέλθουν από την Περιφερειακή Υμηττού στην επόμενη έξοδο του Κόμβου Δημοκρίτου (Κόμβος Υ3).

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης».