Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Κορινό Πιερίας: Καίει στην Εθνική Οδό

Δεν έλαβε επικίνδυνες διαστάσεις η φωτιά στο Κορινό Πιερίας.
odelalis.gr
1'

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία «ξέσπασε» φωτιά στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, λίγο πριν από τον κόμβο του Κορινού, η οποία ευτυχώς τέθηκε σχεδόν αμέσως υπό μερικό έλεγχο, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής. Στο σημείο έσπευσαν 7 οχήματα με 14 πυροσβέστες.

Κάηκε αυτοκίνητο λίγα χιλιόμετρα παρακάτω, έξω από τον Μακρύγιαλο

Άλλο ένα ακραίο σκηνικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/07) στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, στο ύψος της Πιερίας. Πέραν της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη παραπλεύρως του δρόμου, στο ύψος του Κορινού, ένα αυτοκίνητο μερικά χιλιόμετρα παρακάτω «τυλίχθηκε» στις φλόγες.

Το όχημα κινείτο στον δρόμο Κατερίνης – Θεσσαλονίκης και άρπαξε φωτιά λίγο πριν τον κόμβο του Μακρυγιάλου. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ευτυχώς, πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημα πριν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη.

Η φωτιά στο αυτοκίνητο κατέστρεψε ολοσχερώς το όχημα, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους διερχόμενους οδηγούς και περαστικούς. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως η Πυροσβεστική, που κατόρθωσε να κατασβέσει τη φωτιά, καθώς και η Τροχαία και στελέχη της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για να διασφαλίσουν την ασφάλεια στην Εθνική Οδό.