Φωτιά στα σύνορα των Ευζώνων – Απίστευτο μποτιλιάρισμα πριν το τελωνείο

Φωτιά ξέσπασε στο Τελωνείο των Ευζώνων, με τις φλόγες να καίνε χορτολιβαδική έκταση, σύμφωνα με την Πυροσβεστική

Φωτιά στα σύνορα των Ευζώνων – Απίστευτο μποτιλιάρισμα πριν το τελωνείο
ΝΙΚΟΣ ΡΑΖΗΣ
1'

Δεν διεξάγονται διελεύσεις οχημάτων, από και προς το ελληνικό έδαφος, μέσω του Τελωνείου των Ευζώνων, στο Κιλκίς, εξαιτίας της πυρκαγιάς, που ξέσπασε το μεσημέρι, κοντά στα σύνορα Ελλάδας και Σκοπίων.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή «Τσολιάδες», καίει αγροτοδασική και χορτολιβαδική έκταση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έχουν κινητοποιηθεί 39 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρεί και ένα ελικόπτερο.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των επίγειων δυνάμεων πυρόσβεσης στο σημείο αποφασίστηκε να κλείσει η ΠΑΘΕ, από το ύψος της γέφυρας Πολυκάστρου μέχρι το τελωνείο των Ευζώνων, και η κυκλοφορία για τα οχήματα που κινούνται προς τα βόρεια σύνορα διεξάγεται μέσω του Πολυκάστρου.

Παράλληλα, οι τελωνειακές αρχές της γειτονικής χώρας έκλεισαν την είσοδο προς το ελληνικό έδαφος για να αντιμετωπιστεί η φωτιά και εφόσον οι ελληνικές αρχές ανάψουν το «πράσινο φως» θα αποκατασταθεί η λειτουργία στο συνοριακό πέρασμα προς τη χώρα μας.

Σημειώνεται ότι η φωτιά έχει καλύτερη εικόνα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή