Κρήτη: Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες που ξυλοκόπησαν οικογένεια τουριστών σε μπαρ

Άγνωστοι επιτέθηκαν χωρίς εμφανή αιτία σε οικογένεια τουριστών στο Ηράκλειο την ώρα που έπιναν το ποτό τους

Κρήτη: Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες που ξυλοκόπησαν οικογένεια τουριστών σε μπαρ
INTIME NEWS
2'

Ταυτοποιήθηκαν ορισμένοι από τους αγνώστους που επιτέθηκαν σε οικογένεια τουριστών στο Ηράκλειο την ώρα που έπιναν το ποτό τους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 31χρονο από χωριό του Μυλοποτάμου και έναν 32χρονο από περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου, ενώ κατά πληροφορίες αναζητούνται άλλοι δύο.

Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, αφού η οικογένεια των αλλοδαπών βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη χτυπημένη στο νοσοκομείο. Μάλιστα, προκάλεσε την παρέμβαση της Υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη, η οποία επικοινώνησε με το διοικητή του νοσοκομείου για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Ελληνο-Καναδού πατέρα της οικογένειας, που χρειάστηκε νοσηλεία, μετά την απόκλητη και αναίτια επίθεση των 4 νταήδων.

Βίντεο του Mega, δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό 49χρονου ομογενούς από τον Καναδά και της οικογένειάς του, από παρέα Κρητικών σε μπαρ του Ηρακλείου.

Τα αίματα στο πεζοδρόμιο καταδεικνύουν την αγριότητα της επίθεσης που δέχθηκε η οικογένεια. Όπως καταγγέλλει η μητέρα της οικογένειας μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA όλα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά ένας νεαρός έκαψε με τσιγάρο τον σύζυγό της. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η παρεξήγηση θα κατέληγε στην επίθεση, ακόμη και με καρέκλες, που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Ο άνδρας νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χτυπήματα στην κάτω γνάθο. Ο 49χρονος ομογενής από τον Καναδά νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και ίσως χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Αστυνομικοί «χτενίζουν» τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αναζητώντας τους δράστες της επίθεσης, ενώ με την οικογένεια επικοινώνησε και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή