Πυγμάχος στα Χανιά γλίτωσε ηλικιωμένη μετά από επίθεση αγνώστου

Ο δράστης είχε την...ατυχία μετά από την επίθεση να πέσει πάνω στον πυγμάχο και την ομάδα του 
Φωτ.: Unsplash
1'

Περιπέτεια χθες για μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Χανιά, η οποία έπεσε θύμα επίθεσης από άγνωστο, ωστόσο ένας πυγμάχος που βρέθηκε στο σημείο τον εντόπισε...για κακή του τύχη.

Σύμφωνα με το Neakriti.gr χθες το απόγευμα, ένας άνδρας στην περιοχή των Χανίων και πιο συγκεκριμένα στην παραλιακή περιοχή του Κουμ Καπί, επιτέθηκε σε μία ηλικιωμένη γυναίκα, χτυπώντας την και ρίχνοντάς την στο έδαφος.

Η γυναίκα, φοβισμένη, με την βοήθεια των περαστικών σηκώθηκε χτυπημένη και εγκατέλειψε αμέσως τον χώρο. Ωστόσο, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση από τους περαστικούς και έντονη αντίδραση από τους παρευρισκόμενους.

Ο δράστης, εκμεταλλευόμενος την αναστάτωση, έτρεξε προς την παραλιακή περιοχή προκειμένου να διαφύγει και μάλιστα έβγαλε και τα ρούχα του προσπαθώντας να υποδυθεί τον κολυμβητή.

Για κακή του τύχη όμως, την ώρα του συμβάντος και καθώς ο δράστης έτρεχε και προσπαθούσε να κρυφτεί, περνούσε από εκείνο το σημείο ο γνωστός Χανιώτης πυγμάχος Μανώλης Σαρικάκης, μαζί με τους αθλούμενούς του, όπως αναφέρει το ufight.gr.

Ο πυγμάχος πρόλαβε τον δράστη και προσπάθησε αρχικά μιλώντας του να τον καθυστερήσει μέχρι να έρθει η αστυνομία. Ωστόσο ο δράστης, του επιτέθηκε πρώτα λεκτικά, βρίζοντας και φτύνοντας τον, και στη συνέχεια πετώντας του πέτρες. Στη συνέχεια του επιτέθηκε σπρώχνοντάς τον.

Ο Χανιώτης πυγμάχος κινούμενος κατά πάνω του, λέγοντας την ιδιότητα του αμύνθηκε γρήγορα στα χτυπήματα και ανταπέδωσε στην επίθεση με δύο ελαφριά χτυπήματα. Ο δράστης έπεσε στο έδαφος και ο πυγμάχος τον ακινητοποίησε.