Δέσποινα Βανδή: Στο ξενοδοχείο έμαθε το σκηνικό προπαγάνδας των Τούρκων πριν από τη συναυλία της

Το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση της Δέσποινας Βανδή να μην τραγουδήσει στο Τσεσμέ, μετά τις προκλήσεις των Τούρκων.
1'

Διακοσμώντας με τουρκικές σημαίες και αφίσες του Κεμάλ Ατατούρκ τη σκηνή, οι Τούρκοι επιχείρησαν να στήσουν σκηνικό προβοκάτσιας εις βάρος της Δέσποινας Βανδή, η οποία επρόκειτο να εμφανισθεί μουσική εκδήλωση.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ενημερώθηκε για την προπαγάνδα των γειτόνων στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR. Μάλιστα, οι συνεργάτες της, οι οποίοι βρίσκονταν στον συναυλιακό χώρο για τις τελευταίες πρόβες, της έστειλαν φωτογραφίες και βίντεο.

Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή εξήγησε τι πραγματικά συνέβη στο Τσεσμέ και με ποιον τρόπο οι Τούρκοι ήθελαν να μετατρέψουν τη συναυλία σε ένα πολιτικό event.

«Με απόλυτο σεβασμό προς το κοινό που θα με τιμούσε με την παρουσία του στη συναυλία μου, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, ανακοινώνω ότι για λόγους του Τουρκικού Ιδρύματος Παιδείας που αποφάσισε να αλλοιώσει τον χαρακτήρα της εκδήλωσης ως μια συναυλία δίνοντάς της μια απαγορευμένη και μη συμφωνημένη πολιτική προσέγγιση, η συμμετοχή μου στην εκδήλωση δεν είναι δυνατό να συμβεί», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα.

Σχετικές ειδήσεις