Δέσποινα Βανδή: «Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία ενός σφαγέα των Ελλήνων»

Νέα τοποθέτηση από τη Δέσποινα Βανδή για την «παγίδα» που της έστησαν οι Τούρκοι στο Τσεσμέ.

Δέσποινα Βανδή:  «Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία ενός σφαγέα των Ελλήνων»
INTIME NEWS
1'

Για άλλη μια φορά η Δέσποινα Βανδή «αδειάζει» τους Τούρκους οι οποίοι της έστησαν προβοκάτσια στην προγραμματισμένη εμφάνιση που θα πραγματοποιούσε η τραγουδίστρια στο Τσεσμέ, όπου υψώθηκε στη σκηνή μια αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ.

Όπως αναφέρει η τραγουδίστρια σε δήλωση της στο OPEN σχετικά με την απόφασή της να ακυρώσει την εμφάνισή της: «Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων. Ζήτησα να φύγει η φωτογραφία του και στη θέση της να μπει μία ελληνική σημαία πλάι στην τουρκική».

Δέσποινα Βανδή: Στο ξενοδοχείο έμαθε το σκηνικό προπαγάνδας

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ενημερώθηκε για την προπαγάνδα των γειτόνων στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR. Μάλιστα, οι συνεργάτες της, οι οποίοι βρίσκονταν στον συναυλιακό χώρο για τις τελευταίες πρόβες, της έστειλαν φωτογραφίες και βίντεο.

Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή για το περιστατικό ήρθε μέσα από δημοσίευση της στα social media:

«Με απόλυτο σεβασμό προς το κοινό που θα με τιμούσε με την παρουσία του στη συναυλία μου, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, ανακοινώνω ότι για λόγους του Τουρκικού Ιδρύματος Παιδείας που αποφάσισε να αλλοιώσει τον χαρακτήρα της εκδήλωσης ως μια συναυλία δίνοντάς της μια απαγορευμένη και μη συμφωνημένη πολιτική προσέγγιση, η συμμετοχή μου στην εκδήλωση δεν είναι δυνατό να συμβεί», έγραψε συγκεκριμένα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή