Κοζάνη: Συλλήφθηκαν 17χρονος και 19χρονος για καυγά

Μεταξύ του 17χρονου και ενός 19χρονου προηγήθηκε επεισόδιο, συνεπεία του οποίου προκλήθηκαν τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο σε αμφότερους
1'

Μάλωσαν, τραυματίστηκαν και τελικά συνελήφθησαν. Ο λόγος για έναν 17χρονο και έναν 19χρονο που ενεπλάκησαν σε καυγά χθες το απόγευμα στην Κοζάνη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αμφότερων με αιχμηρό αντικείμενο.

Mάλιστα νοσηλεύτηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο», φρουρούμενοι.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης εντόπισαν χθες το απόγευμα τον 17χρονο, ο οποίος έφερε σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και αφού του παρείχαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες, μερίμνησαν για τη διακομιδή του με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β., το οποίο και συνόδευσαν στο εν λόγω νοσοκομείο της πόλης.

Κατόπιν συνδυαστικής αξιολόγησης πληροφοριών και ενδελεχούς έρευνας του περιστατικού διαπιστώθηκε ότι μεταξύ του 17χρονου και ενός 19χρονου προηγήθηκε επεισόδιο, συνεπεία του οποίου προκλήθηκαν τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο σε αμφότερους.

Σε επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ένα τυφέκιο αεροβόλο τύπου φλόμπερ, άνευ αδείας, μαζί με φυσίγγιο και σφαιρίδια αεροβόλου όπλου, ένας φακός με σύστημα εκκένωσης ρεύματος (Tazer), δύο ναυτικοί πυρσοί, μία βολίδα φυσιγγίου, αγνώστου διαμετρήματος, πέντε σφαιρίδια-δυναμιτάκια και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων