Χρυσοχοΐδης: Υπάρχουν 4 - 5 ανοιχτές δικογραφίες για τη Μύκονο - Τι είπε για την οπαδική βία

Όλα όσα ανέφερε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για την εγκληματικότητα, την παραβατικότητα αλλά και για την οπαδική βία

Χρυσοχοΐδης: Υπάρχουν 4 - 5 ανοιχτές δικογραφίες για τη Μύκονο - Τι είπε για την οπαδική βία
1'

Για τα κυκλώματα οργανωμένου εγκλήματος πάσης φύσεως μίλησε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μετά τα πρόσφατα περιστατικά εκβιασμών, εγκλημάτων και χουλιγκανισμού.

Μιλώντας στον Alpha αρχικά για τις υποθέσεις που αφορούν στο νησί της Μυκόνου, αρχικά δήλωσε ότι «το πιο ανησυχητικό από όλα είναι η μείωση της κίνησης στη νησί με κίνδυνο απαξίωσης».

«Υπάρχουν 4 ίσως και 5 ανοιχτές δικογραφίες για τη Μύκονο» και είπε πως θα υπάρξουν εξελίξεις «για αυτούς που δεν σέβονται τους νόμους, που εμπλέκονται με ναρκωτικά και πορνεία».

«Θα δείτε την αστυνομία παρούσα με πολλές δυνάμεις και πολλά αποτελέσματα. Δεν είναι διαπραγματεύσιμο», τόνισε επίσης.

Μίλησε και για τη Ζάκυνθο όπου, όπως είπε, σε «ένα δρόμο στο Λαγανά με πολύ κακή παράδοση δημιουργείται μια απαράδεκτη εικόνα»

Πρόσθεσε ότι «η αστυνομία άρχισε να δουλεύει καλά», ενώ για τη συμμορία των μπράβων και εκβιαστών, δήλωσε αποφασισμένος για βαθύτερη έρευνα και όπως είπε «Στήσαμε το ελληνικό FBI. Οι αστυνομικοί έχουν διεισδύσει στο πλέγμα των μπράβων, των εκβιαστών, στα καύσιμα και στα λαθραία τσιγάρα . Θέλουμε να σαρώσουμε όλα τα δίκτυα με Έλληνες και αλλοδαπούς μέσα στη νύχτα και στην εστίαση».

Τέλος για την οπαδική βία τόνισε πως θα γίνει έρευνα σε όλες τις ομάδες «για να τελειώνουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή