«Δράκος» της Ομόνοιας: «Μου έκλεισε το στόμα και μου φώναζε "σεξ"» - Η συγκλονιστική μαρτυρία

Στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, αντιλήφθηκε ότι την ακολουθούσε ένας αλλοδαπός
2'

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση του «δράκου» της Ομόνοιας που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 3 καταγγελίες από γυναίκες 27 και 30 έτων τις οποίες προσπάθησε να βιάσει ο «δράκος».

Πιο συγκεκριμένα, στην κάμερα του STAR μίλησε ένα από τα θύματα και με τρεμάμενη φωνή αποκαλύπτει το όσα ανατριχιαστικά έζησε και το πως κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του αδίστακτου άνδρα.

Η νεαρή γυναίκα είχε πάει με τις φίλες της να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση στο κέντρο της Αθήνας και καθώς επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της, στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, αντιλήφθηκε ότι την ακολουθούσε ένας αλλοδαπός. Προσπαθώντας να τον αποφύγει πήγε στο απέναντι πεζοδρόμιο, όμως και πάλι εκείνος την ακολούθησε.

«Για περίπου δύο με 3 λεπτά προχωρούσαμε παράλληλα. Άρχισα να κάνω βήματα προς τα πίσω γιατί τον ένιωθα να έρχεται απειλητικά προς το μέρος μου. Ήρθε και με άρπαξε, μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα και με το άλλο μου έπιασε τη μέση. Βαλλόμουν σωματικά και δεν είχα τη δύναμη να αντιδράσω είχα παγώσει ολόκληρη.

Τον έσπρωξα ενστικτωδώς για να δω αν κρατάει αιχμηρό αντικείμενο, κάποιο μαχαίρι για να μη με σκοτώσει. Μου επιτέθηκε ξανά, μου έκλεισε το στόμα και καθ’ όλη τη διάρκεια μου φώναζε στο αυτί "σεξ, σεξ, σεξ". Στη δεύτερη φορά που μου επιτέθηκε επειδή έκανε την κίνηση να με πάει προς τον τοίχο του στενού, τρομοκρατήθηκα και άρχισα να ουρλιάζω βοήθεια και προσπαθούσα να βγάλω το κεφάλι μου από το κεφαλοκλείδωμα του. Επειδή φώναξα πάρα πολύ δυνατά, τρομοκρατήθηκε. Μου είχε κοπεί η ανάσα, δεν μπορούσα να ανασάνω. Πρώτη φορά ένιωσα σαν να πάθαινα κρίση πανικού», πρόσθεσε.

Ολο αυτό το σκηνικό κράτησε περίπου 4 λεπτά, μέχρι που για καλή της τύχη περνούσε ένας άνδρας με παρέα από το σημείο και φώναξε στον δράστη, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.