Jerusalem Post: Άγνωστοι ξυλοκόπησαν άγρια Άραβα Χριστιανό στην Ελλάδα – Νόμιζαν ότι είναι Εβραίος

Η Jerusalem Post μετέδωσε ότι ένας Άραβας Χριστιανός έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από ομάδα τριών ατόμων στην Ελλάδα, δίχως να αναφέρει την περιοχή.

Jerusalem Post: Άγνωστοι ξυλοκόπησαν άγρια Άραβα Χριστιανό στην Ελλάδα – Νόμιζαν ότι είναι Εβραίος
1'

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό αποκαλύπτει δημοσίευμα της Jerusalem Post, κάνοντας λόγο για άγριο ξυλοδαρμό ενός Αραβοχριστιανού ισραηλινής καταγωγής από τρεις αγνώστους στη χώρα μας. Πάντως, δεν αναφέρεται η περιοχή όπου σημειώθηκε το συμβάν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Φαχάντ Κουμπάτι, πρώην στρατιώτης του IDF από τη Ναζαρέτ, ηλικίας 24 ετών, έγινε στόχος τριών ατόμων στην Ελλάδα την Τετάρτη, όπως ανέφερε το Ynet εχθές (20/07).

Ο Κουμπάτι, ο οποίος είναι Άραβας Χριστιανός, ταξίδευε με συγγενείς του στην Ελλάδα όταν δέχθηκε επίθεση από τρεις αγνώστους. Η μητέρα του, Ζακλίν, ανέφερε ότι οι δράστες σταμάτησαν μόνο όταν ο Κουμπάτι τούς έδειξε τον σταυρό που φορούσε.

«Τίποτα δεν μπορούσε να τους πείσει, μέχρι όταν ένας Τυνήσιος πολίτης παρενέβη και βοήθησε τον γιο μου να αποδείξει ότι ήταν Άραβας. Μόνο τότε ζήτησαν συγγνώμη και τράπηκαν σε φυγή. Θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε δολοφονία», υποστήριξε η μητέρα του νεαρού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή