Πηγαίνετε διακοπές; Βγάλτε αυτές τις 5 συσκευές από την πρίζα

Οι διακοπές πλησιάζουν για χιλιάδες Έλληνες

Πηγαίνετε διακοπές; Βγάλτε αυτές τις 5 συσκευές από την πρίζα
2'

Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι παραδοσιακά οι μήνες των διακοπών και όλοι μας έχουμε την ευκαιρία για λίγες ανάσες δροσιάς.

Ωστόσο, θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στο σπίτι μας, καθώς πρέπει να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ανάμεσα σε αυτά και οι συσκευές που θα αφήσουμε στην πρίζα.

Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές:

Συσκευές που συνδεδεμένες στο Wi-Fi

Η τηλεόραση και οι κονσόλες παιχνιδιών, δεν χρειάζεται να είναι στην πρίζα όσο λείπεις. Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργηθεί κάποιος κίνδυνος στο σπίτι σου, όσο λείπεις, σίγουρα είναι καλύτερο να είναι εκτός ηλεκτρικού ρεύματος

Φορτιστές

Όταν φεύγεις για διακοπές, ίσως νιώθεις ότι είναι η ιδανική στιγμή να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για την επιστροφή. Σύμφωνα με τους ειδικούς, όμως, αυτό είναι απαγορευτικό. «Δεν θα άφηνα μια μπαταρία λιθίου να φορτίσει όσο θα έλειπα, καθώς θα μπορούσε να είναι εύφλεκτη», λέει ένας ειδικός στο homes and garderns.

Πλυντήρια

Τα πλυντήρια ρούχων και τα πλυντήρια πιάτων καταναλώνουν πολλή ενέργεια λόγω της ανάγκης τους για νερό. Χρησιμοποιούν περισσότερη ενέργεια από άλλα σε κατάσταση αναμονής, καθώς πρέπει να είναι έτοιμα να ζεστάνουν νερό αμέσως. λογαριασμούς ενέργειας.

Κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί θερμότητα

Εάν μια συσκευή παραμένει αισθητά ζεστή όταν είναι συνδεδεμένη στην πρίζα σε κατάσταση αναμονής, τότε πρέπει να την αποσυνδέεις. Επίσης, καλό είναι να απενεργοποιήσεις όλους τους ανεμιστήρες, εάν λείπεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όλες τις παλιές συσκευές

Η φθορά είναι αναπόφευκτη όταν έχεις μια συσκευή, αλλά μαζί με αυτά τα σημάδια φθοράς έρχεται και μείωση της ποιότητας που μπορεί να επηρεάσει τα ηλεκτρικά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή