Ντέμη Γεωργίου: Η επιτυχία στο MasterChef και το «αντίο» των συμπαικτών της

Η Ντέμη Γεωργίου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας σε θλίψη τους φίλους και τους πρώην συμπαίκτες της
2'

Στα 39 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η Ντέμη Γεωργίου, η σεφ που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το «MasterChef» του STAR. Η νεαρή κοπέλα έχασε τη μάχη ύστερα από σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη που υπέστη. To χαμόγελό της αλλά και τα όνειρά της για τον χώρο της μαγειρικής έσβησαν για πάντα, με τους δικούς της να μην μπορούν να πιστέψουν την εν λόγω είδηση.

Η Ντέμη Γεωργίου βρέθηκε στο ριάλιτι μαγειρικής, το 2020, ξεχωρίζοντας από τις οντισιόν και κάνοντας τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο να την πιστέψουν. «Είμαι η Δήμητρα, με φωνάζουν Ντέμη και είμαι εδώ γιατί θέλω να είμαι η πρώτη vegan γυναίκα MasterChef», είχε πει προς την κριτική επιτροπή.

Η πορεία της στο παιχνίδι την οδήγησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, με την ίδια τότε να αποχωρεί γεμάτη όνειρα για το μέλλον. Πολλά από αυτά, μάλιστα, πρόλαβε να τα κάνει πραγματικότητα. Τους τελευταίους μήνες είχε ανοίξει στην Πάρο ένα μικρό εστιατόριο, το «Eight8». Είχε αφιερωθεί σε αυτό και ήταν χαρούμενη με την ανταπόκριση του κόσμου. Πολύ συχνά στα social media μοιραζόταν κάποιες από τις δημιουργίες της, όπως συνέβη και λίγες ώρες πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο κέντρο Υγείας της Νάουσας.

Η τελευταία ανάρτηση

Η σεφ κοινοποίησε μια φωτογραφία ενός πιάτου που είχε ετοιμάσει και τότε τίποτα δεν προμηνύει πως σε λίγα 24ωρα η ίδια θα έφυγε από τη ζωή.

Το «αντίο» των πρώην συμπαικτών της

Μετά την είδηση του τραγικού χαμού της, παιδιά που ήταν μαζί της στο «MasterChef» έσπευσαν να την αποχαιρετίσουν στα social media. Ο Δημήτρης Μπέλλος, ο Ηλίας Καζιόλι, δημοσιεύσαν φωτογραφία της λέγοντας το τελευταίο αντίο. Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Πορφύρης, που μπορεί να μη βρέθηκε μαζί της στον ίδιο κύκλο ως συμπαίκτης, αλλά είχε γνωρίσει τη νεαρή σεφ.