Ντέμη Γεωργίου: «Το πάρτυ του γάμου της θα το κάνουμε στην κηδεία» - Τι λέει στενή φίλη της σεφ

Ως ένα πολύ γενναιόδωρο πλάσμα που λάτρευε να μαγειρεύει, χαρακτήρισε την 39χρονη σεφ Ντέμη Γεωργίου, μία στενή της φίλη

Ντέμη Γεωργίου: «Το πάρτυ του γάμου της θα το κάνουμε στην κηδεία» - Τι λέει στενή φίλη της σεφ
2'

Έφυγε από τη ζωή η 39χρονη σεφ Ντέμη Γεωργίου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN στενός φίλος της σεφ, το Σάββατο το βράδυ στην 39χρονη προκλήθηκε μία λοίμωξη, την οποία η ίδια δεν την αντελήφθη. Η Ντέμη Γεωργίου βρισκόταν στο σπίτι της, όταν έχασε τις αισθήσεις της. Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες δεν είχε πάει στο εστιατόριο που διατηρούσε, εξαιτίας της κόπωσης που ένιωθε.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο από την Πάρο στην Αθήνα και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νικαίας. Η ίδια λάμβανε τεχνική υποστήριξη, ωστόσο κατέληξε.

Μία στενή φίλη της Ντέμης Γεωργίου μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και ανάφερε πως η 39χρονη είχε προσβληθεί από ένα μικρόβιο για το οποίο λάμβανε τη σχετική αγωγή, δηλαδή παυσίπονα και αντιφλεγμονώδη.

Σύμφωνα με τη φίλη της, το βράδυ του Σαββάτου η 39χρονη είχε ενημερώσει τους φίλους της λέγοντάς τους πως δεν αισθανόταν καθόλου καλά. Η ίδια συμπλήρωσε πως χάρη στο προσωπικό του ΕΚΑΒ και σε ηλεκτροσόκ που της έγινε, επανήλθε και αμέσως μετά μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα. «Ήταν ήδη σε κομματώδη κατάσταση και είχε υψηλό πυρετό. Η στενή φίλη της σεφ πρόσθεσε πως οι γιατροί τους είχαν ενημερώσει πως δεν θα τα καταφέρει, πως θα καταλήξει σύντομα και «μας είπαν να είμαστε κοντά».

Χαρακτήρισε τη Ντέμη Γεωργίου ως ένα πολύ γλυκό πλάσμα, γενναιόδωρη και με αγάπη για τους πάντες. «Λάτρευε να μαγειρεύει, ήταν πολύ δοτική και ό,τι κατάφερε το κατάφερε μόνη της».

Να σημειωθεί πως η 39χρονη σεφ ετοιμαζόταν να παντρευτεί. Επ’ αυτού η στενή της φίλη είπε πως «το πάρτυ του γάμου της το οποίο ονειρευόταν, θα το κάνουμε στην κηδεία της», ενώ με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά της.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή