Καιρός: Απότομη αλλαγή με βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Φθινοπωρινό... διάλλειμμα αύριο για πολλές περιοχές της χώρας - Έρχονται βροχές, καταιγίδες και μπόρες

Καιρός: Απότομη αλλαγή με βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
1'

Αλλαγές αναμένονται από αύριο, Τρίτη 23 Ιουλίου, στο σκηνικό του καιρού με τον ήλιο να «κρύβεται» και να δίνει τη θέση του σε βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που θα σημειωθούν σε πολλές περιοχές της επικράτειας.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του ΜEGA, Γιάννη Καλλιάνου, ο καιρός θα θυμίσει... φθινόπωρο και τα φαινόμενα αρχικά θα εκδηλωθούν στην Πελλοπόννησο και έπειτα θα επεκταθούν σε Στερεά Ελλάδα, Βόρεια Εύβοια, Θεσσαλία,Ήπειρο και τη Θράκη, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα σε ορείνες-ημιορεινές περιοχές αλλά και περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 35-38 βαθμούς στα δυτικά, ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 34-36 στα βόρεια, στους 36-38 στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές ενώ στα νησιά του Αιγαίου η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 35-39 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στο Ιόνιο 4-5 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα πνέει βοριάς όπου θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.

Μπόρες και στην Αττική

Σε ό,τι αφορά στην Αττική, η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια ενώ από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια τμήματα της περιφέρειας.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 27 έως 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 4-6 μποφόρ στον Σαρωνικό, 5-6 στον νότιο Ευβοϊκό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή