Σπέτσες: Κοπέλα σώζει από βέβαιο πνιγμό γατάκι που έπεσε στο λιμάνι - Δείτε το βίντεο

Κανείς άλλος δεν κινητοποιήθηκε, επομένως η κοπέλα βούτηξε μόνη της για να σώσει το άτυχο γατάκι 

Σπέτσες: Κοπέλα σώζει από βέβαιο πνιγμό γατάκι που έπεσε στο λιμάνι - Δείτε το βίντεο
2'

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο από τις Σπέτσες, όπου ένα κορίτσι σώζει ένα γατάκι που είχε πέσει στο λιμάνι.

Το γατάκι αφού πρώτα διασώθηκε, ονομάστηκε Spetsi και πλέον είναι καλά και απολαμβάνει στοργή και φροντίδα. Σύμφωνα με πολλά σχόλια στο Tiktok, μόνο η θαρραλέα κοπέλα κινητοποιήθηκε προκειμένου να σώσει το άτυχο γατάκι. Μάλιστα, η ίδια ρωτούσε γιατί κανείς δεν πέφτει στη θάλασσα να το βοηθήσει, όμως λάμβανε την απάντηση «πως δεν είναι ασφαλές λόγω κάποιας βάρκας που πιθανώς να περνούσε».

Τότε η κοπέλα πήρε την κατάσταση στα χέρια της, έπεσε με τα ρούχα στο νερό και κατάφερε να βγάλει το γατάκι έξω. «Όποια κι αν είσαι, όπως και να σε λένε, σε ευχαριστούμε. Ένα γατάκι πνιγόταν μέσα στο λιμάνι των Σπετσών και κανείς δεν έκανε τίποτα για να το σώσει» αναφέρει το βίντεο στο TikTok.

Δείτε το βίντεο

Ανάρτηση έκανε μάλιστα και η δομή Spetses Care For Animals (SCFA)

«Το γατάκι της θάλασσας!
Που χάρη στην @cocogoz που έπεσε στην θάλασσα για να το σώσει, έχει πια όνομα, την λένε Spetsi και έχει και σπίτι στην Αμερική!
Η Spetsi είναι μια χαρά στην υγεία της και απολαμβάνει χάδια, φροντίδα και αγάπη!
Θα επανέλθουμε με όλη την ιστορία της Spetsi
Αδέσποτες ιστορίες Σπετσών με αίσιο τέλος!
Ευχαριστούμε όλο το κόσμο που με μηνύματα και τηλεφωνήματα ήθελαν να μάθουν αν είναι καλά η μικρή Spetsi!», αναφέρει η ανάρτηση

https://www.instagram.com/reel/C9uXKxhNO6B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή