Αυτό είναι το πιο ενοχλητικό και αηδιαστικό που κάνουν οι επιβάτες αποκαλύπτει αεροσυνοδός

Θυμηθείτε ότι το να είσαι μέσα σε ένα αεροπλάνο χιλιάδες μέτρα ψηλά από το έδαφος μπορεί κάποιες φορές να είναι αγχωτικό
1'

Όταν πετάμε με το αεροπλάνο, μπορεί να μας έχει τύχει να υπάρχει κάποιος ενοχλητικός ή και αηδιαστικός συνεπιβάτης, που δεν καταλαβαίνει από τρόπους.

Για παράδειγμα, το ροχάλισμα, τα μικρά παιδιά που δεν μπορούν να σταματήσουν να κλαίνε ή τον επιβάτη που κάθεται μπροστά σου που δεν μπορεί να καταλάβει από προσωπικό χώρο και κατεβάζει την καρέκλα του μέχρι τέλους.

Φανταστείτε πως νιώθουν οι αεροσυνοδοί που αυτή είναι η δουλειά τους και πρέπει να αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους επιβάτες, πολύ πιο συχνά από έμας.

Μια αεροσυνοδός, η Μαρίσα Μάκλ, μίλησε στο Lunchtime Live, μοιράζοντας τις δικές της προσωπικές εμπειρίες όσον αφορά αυτούς τους επιβάτες. «Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα για μένα είναι όταν φυσούν την μύτη τους και σου δίνουν το χαρτομάντιλο» αναφέρει.

«Θυμάμαι μάλιστα μια φορά που επέστρεφα από το Λος Άντζελες κάνοντας το διάλειμμα μου και είχα την κουρτίνα κλειστή. Ένας Αμερικανός επιβάτης τράβηξε την κουρτίνα και μου είπε: «Έι, έχω κάτι για σένα» και πέταξε το χαρτομάντιλο στο πιάτο που έτρωγα το γεύμα μου, νομίζοντας ότι μου έκανε χάρη» τόνισε η Μάκλ.

Συμπλήρωσε λέγοντας ότι οι επιβάτες δεν θα έπρεπε να ντρέπονται να ζητάνε μία σακούλα σκουπιδιών.

Θυμηθείτε ότι το να είσαι κλεισμένος μέσα σε μία τεράστια καμπίνα χιλιάδες μέτρα ψηλά από το έδαφος, δεν είναι συχνά μια ευχάριστη εμπειρία για όλους, οπότε προσπαθήστε να μην την κάνετε δυσκολότερη και χειρότερη.