Πολύγυρος: Ξαπλώστρες και ομπρέλες απομάκρυναν συνεργεία του δήμου από την παραλία των Καλυβών

«Έχουμε ενημερώσει εδώ και ένα μήνα, ότι θα προχωρήσουμε στον καθαρισμό των παραλιών από ομπρέλες και ξαπλώστρες, καθώς, όπως έχουμε επισημάνει το πάκτωμά τους είναι παράνομο» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Βασίλης Φαρδογιάννης

Πολύγυρος: Ξαπλώστρες και ομπρέλες απομάκρυναν συνεργεία του δήμου από την παραλία των Καλυβών
Δήμος Πολυγύρου
1'

Περισσότερες από εκατό ξαπλώστρες και ομπρέλες απομάκρυναν το πρωί τα συνεργεία του Δήμου Πολυγύρου από την παραλία των Καλυβών.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6:30 π.μ. με δύο φορτηγά του δήμου και ένα μηχάνημα, ενώ πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Βασίλη Φαρδογιάννη και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, Γιάννη Λελεγιάννη, με την παράλληλη συνδρομή της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, κάποιοι από τους παραθεριστές που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να μαζέψουν τα πράγματά τους, ενώ όσοι δεν πρόλαβαν, έχουν τη δυνατότητα να τα παραλάβουν από την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου στον Πολύγυρο, όπου φυλάσσονται.

«Έχουμε ενημερώσει εδώ και ένα μήνα, ότι θα προχωρήσουμε στον καθαρισμό των παραλιών από ομπρέλες και ξαπλώστρες, καθώς, όπως έχουμε επισημάνει το πάκτωμά τους είναι παράνομο. Δε γίνεται κάποιοι παραθεριστές, να οικειοποιούνται τις παραλίες. Μπορεί όλα τα προηγούμενα χρόνια να υπήρχε ανοχή σ’ αυτήν την παρανομία, αλλά αυτό πρέπει να τελειώνει. Είναι θέμα σεβασμού προς όλους», τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Βασίλης Φαρδογιάννης, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση θα επαναλαμβάνεται, μέχρι να γίνει αντιληπτό ότι οι παραλίες θα πρέπει να είναι προσβάσιμες σε όλους τους πολίτες.

polygyros.jpg
polygyros-2.jpg
polygyros-3.jpg

Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή