Ματίνα Παγώνη για Ντέμη Γεωργίου: Τι δεν έκανε και της κόστισε τη ζωή

Την τελευταία της πνοή άφησε προ ημερών σε ηλικία 39χρονών η Ντέμη Γεωργίου

Ματίνα Παγώνη για Ντέμη Γεωργίου: Τι δεν έκανε και της κόστισε τη ζωή
1'

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από το θάνατο της 39χρονης πρώην παίκτριας του Masterchef, Ντέμης Γεωργίου.

Ως αιτία θανάτου έχει αναφερθεί, σηπτική καταπληξία και η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε βακτηριακή λοίμωξη σε έδαφος αδύναμου ανοσοποιητικού συστήματος λόγω πιθανού υποκείμενου νοσήματος.

Η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην εκπομπή Action24, αναφέρθηκε στο θάνατο της κοπέλας.

«Το σηπτικό σοκ το αντιμετωπίζουμε όταν πάει ο ασθενής έγκαιρα στο νοσοκομείο. Δυστυχώς η κοπέλα αυτή ήταν με αδυναμία και δεν το ήξερε, πήρε άδεια γι’ αυτό κι έμεινε σπίτι. Την βρήκαν σε κώμα, την μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Πάρου και μετά τη διασωλήνωσαν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας. Ένα μικρόβιο μπορούμε να το πάρουμε από οτιδήποτε. Αυτό το βακτήριο όταν μπαίνει στον οργανισμό, καταστρέφει τα κύτταρά μας και βγαίνουν τοξίνες, αυτές πάνε στα όργανα και φτάνουμε στο πολυοργανικό σύνδρομο, δηλαδή σιγά σιγά καταστρέφει όλα τα όργανα», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη και πρόσθεσε για την Ντέμη Γεωργίου:

«Η κοπέλα καθόταν σπίτι γιατί δεν αισθανόταν καλά. Έπρεπε να πάει σε έναν γιατρό. Γιατί αν έκανε τις πρώτες εξετάσεις θα φαινόντουσαν κάποια πράγματα. Αυτό δεν έγινε σε μία μέρα, ήταν περισσότερες μέρες. Δεν πεθαίνεις από ένα οποιοδήποτε μικρόβιο. Εξαρτάται τι μικρόβιο είναι, πόσες μέρες έχουν περάσει, τι συμπτώματα έχεις, πώς τα αντιμετώπισες και όλα αυτά. Αν είχε πάει στο Κέντρο Υγείας και είχε κάνει εξετάσεις και είχε πάρει αντιβίωση θα είχε σωθεί».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή