Ηράκλειο: Οικοδόμος απεγκλώβισε εργαζόμενους από φλεγόμενο όχημα και βρήκε τον μπελά του!

Τι ανέφερε ο οικοδόμος για το συμβάν 

Ηράκλειο: Οικοδόμος απεγκλώβισε εργαζόμενους από φλεγόμενο όχημα και βρήκε τον μπελά του!
2'

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σήμερα Τρίτη (23/7) στην πόλη του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, νωρίτερα το πρωί ένα θωρακισμένο όχημα χρηματαποστολής, τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ δύο άτομα εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτό.

Η φωτιά ήταν αποτέλεσμα της έκρηξης μία αντλίας καπνού, η οποία εξερράγη μέσα στο όχημα χρηματαποστολής.

Ένας εργαζόμενος σε οικοδομή άκουσε τους εργαζόμενους να καλού σε βοήθεια και έσπευσε στο σημείο όπου και κατάφερε να τους απεγκλωβίσει σχεδόν λιπόθυμους, αφού πρώτα έσπασε τα τζάμια του οχήματος με μία βαριοπούλα.

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τα δύο άτομα και στη συνέχεια τα μετέφερε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ο οικοδόμος μάλλον βρήκε τον μπελά του παρά το γεγονός πως κατάφερε να σώσει τη ζωή δύο ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό τμήμα καθώς η εταιρεία του έκανε μήνυση για φθορά ξένης περιουσίας. Λίγο αργότερα, όμως, απέσυρε τη μήνυση.

Ο οικοδόμος, Παύλος Μπαρμπαδάκης, που έσωσε τα δύο άτομα μίλησε στο Mega για το περιστατικό.

«Δούλευα πιο πάνω σε μία οικοδομή, και είχα κατέβει από τη σκαλωσιά και ήθελα να πάω να πάρω έναν καφέ, να κάνω διάλειμμα και είδα μαζεμένο κόσμο έξω από την τράπεζα που ήταν ένα αμάξι της χρηματαποστολής και φώναζαν ‘’βοήθεια καίγονται’’. Πλησίασα κοντά, προσπάθησα να ανοίξω τις πόρτες αλλά ήταν κλειδωμένες και δεν άνοιγαν ούτε οι κλειδωμένες ούτε οι μπροστινές ούτε οι πίσω και έτρεξα γρήγορα στη δουλειά που ήμουν, και πήρα ένα σφυρί μήπως και σπάσω τα τζάμια να βγουν οι άνθρωποι από μέσα γιατί είχε πυκνό μαύρο καπνό. Προσπάθησα να σπάσω του οδηγού και του συνοδηγού το τζάμι αλλά μάλλον απασφαλίσανε οι πόρτες είχαν μπλοκάρει, δεν ξέρω και άνοιξε από του οδηγού η πόρτα και τους βγάλαμε με τα χέρια σηκωτούς, στην ουσία ημιλιπόθυμους από το τζάμι του συνοδηγού και μετά ήρθε το ασθενοφόρο και τους δώσανε τις πρώτες βοήθειες».

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή