Αλεξανδρούπολη: «Ποτάμια» οι δρόμοι μέσα σε μισή ώρα – Σπίτια κινδύνεψαν να πλημμυρίσουν

Πολλές ζημιές από το ξαφνικό μπουρίνι στην Αλεξανδρούπολη
1'

Μισή ώρα έντονης βροχόπτωση ήταν αρκετή για να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην Αλεξανδρούπολη. Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, σπίτια κινδύνεψαν να πλημμυρίσουν ενώ η ορμή του νερού ήταν τέτοια που παρέσυρε αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι πολλές, με τους αρμόδιους φορείς να βρίσκονται επί ποδός για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου και την παροχή βοήθειας, όπου είναι αναγκαίο.

Όπως αναφέρει στο τοπικό μέσο ενημέρωσης ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Βαγγέλης Πουλιλιός, «έχουμε ανοίξει δύο από τους τρεις δρόμους που έκλεισαν, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να κυκλοφορούσουν, γιατί είναι και τουριστική περίοδος. Πλημμύρισε το ρέμα Δικέλλου, που μαζεύει όλα τα νερά του ορεινού πεδίου, που έγιναν οι πυρκαγιές. Από τους χείμαρρους κινδύνεψαν περιφράξεις σπιτιών και δημιουργήθηκαν προβλήματα στην ύδρευση, ευτυχώς όμως οι άνθρωποι μπορούν να κυκλοφορήσουν».

Τα ρέματα έχουν ξεχειλίσει, δημιουργώντας λασπωμένα ποτάμια στους δρόμους, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

Ο δρόμος για τα Δίκελλα γέμισε με φερτά υλικά, κάνοντας ιδιαίτερα επικίνδυνη τη διέλευση στην Επαρχιακή Οδό Μάκρης Δικέλλων, αλλά και στην Εθνική Οδό.