Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: Τι κατέθεσε ο 41χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό

Όσα κατέθεσε ο κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό - Τι έδειξε το πόρισμα του ιαστροαδικαστή για την αιτία θανάτου του 64χρονου
3'

Αύριο Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί το ζευγάρι που κατηγορείται για την δολοφονία του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας στην Αρκαδία μετά από γλέντι βάφτισης.

Το Star στο βραδινό δελτίο ειδήσεων έφερε στο φως της δημοσιότητας το πόρισμα του ιατροδικαστή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το 64χρονο θύμα έφυγε από τη ζωή αλλά και την κατάθεση του βασικού κατηγορούμενου που αντιμετωπίζει το βαρύ αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Σημειώνεται ότι η οικογένεια του θύματος ζητά να ερευνηθούν και άλλα άτομα που παρακολουθούσαν τον άγριο ξυλοδαρμό χωρίς να επέμβουν.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Απροσδιόριστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία θανάτου του 64χρονου Νίκου. Την απάντηση για τις συνθήκες θανάτου αναμένετια να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. Στο μεταξύ οι Αρχές εστιάζουν στον άγριο ξυλοδαρμό του 64χρονου.

Ο 64χρονος έφερε χτυπήματα στη δεξιά πλευρά του σώματος του και συγκεκριμένα στον λαιμό, το κεφάλι, πάνω από το μάτι, αλλά και στον ώμο. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το ζευγάρι τον κλώτσησε τουλάχιστον τρεις φορές.

«Η σύζυγός μου ήταν αναστατωμένη από το γλέντι της βάφτισης»

Το Star αποκάλυψε επίσης τι είπε στην κατάθεσή του ο 41χρονος κατηγορούμενος, ο οποίο ήδη από το γλέντι της βάφτισης είχε αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όπως υποστήριξε, η γυναίκα του ήταν αναστατωμένη και εκείνος ξεκίνησε συζήτηση με τον άτυχο Νίκο για να δει τι συνέβη.

Όπως περιγράφει ο ίδιος, πήγαν στο μπαρ και ξαφνικά η σύζυγός του του ζήτησε να φύγουν άμεσα από το γλέντι με το παιδί τους. Μάλιστα ο 41χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ενώ πήγαιναν προς το αυτοκίνητο αντιλήφθηκε ότι ο 64χρονος τους ακολουθούσε:

«Πήγα να μπω στη θέση του συνοδηγού, όμως αυτός είχε προπορευτεί και μου εμπόδισε την είσοδο στο αμάξι μου, κρατώντας την πόρτα του συνοδηγού η οποία ήταν ανοιχτή. Εγώ του είπα "Σε παρακαλώ θέλω να μπω στο αμάξι μου", καταλαβαίνοντας πλέον ότι ο ίδιος θέλει να κάνει κάποιο κακό σε εμάς, αφού ήταν εμφανώς εξαγριωμένος. Αυτός έκανε λίγο στην άκρη και μόλις πήγα να μπω, με βούτηξε από τα ισχία μου και με σήκωσε κυριολεκτικά και με πέταξε στη θέση του συνοδηγού λέγοντάς μου "Έλα, μπες μέσα"».

Όπως ισχυρίζεται ο 41χρονος το θύμα έβρισε τη γυναίκα του, ενώ άκουγε το παιδί του να κλαίει. Η πάλη συνεχίστηκε εντός αυτοκινήτου.

«Δε σταμάτησε, αλλά αντιθέτως συνέχισε να προσπαθεί να αρπάξει τη γυναίκα μου. Τότε εγώ προκειμένου να προστατεύσω τη γυναίκα μου, τον έπιασα από τον λαιμό με κεφαλοκλείδωμα, αφού δεν είχα άλλο μέσο να τον εμποδίσω, μιας και μόνο το δεξί μου χέρι ήταν ελεύθερο. Κεφαλοκλείδωμα με έπιασε και ο 64χρονος και με πέταξε έξω από το αμάξι. Πέσαμε στο έδαφος έτσι όπως είχαμε πιαστεί και αυτός ήταν από πάνω μου», συνέχισε στην κατάθεσή του ο 41χρονος, καταλήγοντας στη συνέχεια:

«Εγώ σηκώθηκα. Αυτός προσπάθησε να σηκωθεί πάλι με κατεύθυνση προς τη γυναίκα μου. Τότε εγώ του έριξα μία κλωτσιά, η οποία τον πήρε ψηλά στον δεξί ώμο και προς τον λαιμό. Αυτός ξαναξάπλωσε και γέλαγε. Ήρθε κόσμος και τότε εμείς φύγαμε. Ό,τι έκανα το έκανα αμυνόμενος και δεν είχα καμία πρόθεση να του κάνω κακό».

Σχετικές ειδήσεις