Νέα σοκαριστικά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε Λήμνο και Μυτιλήνη

Σοκάρουν τα νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας - Στη Λήμνο οι γιατροί κατάλαβαν πως η γυναίκα δεν είχε χτυπήσει κατά λάθος και ενημέρωσαν τις αρχές

Νέα σοκαριστικά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε Λήμνο και Μυτιλήνη
Unsplash
1'

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας, με τα τελευταία εξ αυτών να έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη Μυτιλήνη και τη Λήμνο.

«Πρωταγωνιστές» του περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας στη Λήμνο ήταν ένας 58χρονος και μια 54χρονη, οι οποίοι κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, το ζευγάρι είχε έναν άγριο καβγά, με τον 58χρονο να χτυπάει τη σύζυγό του. Μετά το περιστατικό, η 54χρονη πήγε στο νοσοκομείο λέγοντας ότι έπεσε και χτύπησε, όμως οι γιατροί αντιλήφθηκαν ότι τα χτυπήματα, δεν προέρχονται από πτώση και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του άνδρα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν είναι η πρώτη φορά που η 54χρονη πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της. Το ίδιο σκηνικό έχει επαναληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ενδοοικογενειακή βία στη Μυτιλήνη

Χειροπέδες σε έναν στρατιωτικό για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 47χρονης συζύγου του πέρασαν το απόγευμα της Δευτέρας (22/7) αστυνομικοί στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν ο στρατιωτικός επιτέθηκε στη γυναίκα του και τη χτύπησε στο κεφάλι με γροθιές. Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 47χρονη στις Αρχές, ο στρατιωτικός φέρεται να χτύπησε και τον ανήλικο γιο τους.

Μάλιστα, το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά στα τρομαγμένα μάτια του άλλου παιδιού τους. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση ενώ ενημερώθηκε και στο Στρατοδικείο Αθηνών, όπου και θα μεταχθεί ο δράστης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή