Οι αλήθειες του Οικονομόπουλου: Φοβόμαστε να πούμε πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια

Ο γνωστός τραγουδιστής για ακόμη μια φορά είπε τα πράγματα με το όνομά τους, όσο και αν κάποιοι δεν θέλουν να τα ακούν

Οι αλήθειες του Οικονομόπουλου: Φοβόμαστε να πούμε πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια
1'

Ο Νίκος Οικονομόπουλος για μια ακόμη φορά τάχθηκε υπέρ του αυτονόητου ξεσπώντας επί σκηνής για τα όσα προσπαθούν κάποιοι να κάνουν ταμπού: Την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια.

Σε συναυλία που έδωσε στην Κατερίνη και στο γήπεδο του Πιερικού, ο δημοφιλής τραγουδιστής επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά για το ζήτημα της θρησκείας, της εκκλησίας και των προσωπικών του πιστεύω, προς τους εκατοντάδες θαυμαστές του, οι οποίοι τον τίμησαν με την παρουσία τους.

«Η εκκλησία λένε πολλοί ότι απλά εισπράττει. Επειδή εγώ γνωρίζω, θα ‘θελα να ξέρετε πως η εκκλησία είναι ο μοναδικός σταθμός στη ζωή μας που βοηθά πραγματικά τους ανθρώπους. Να έχετε την πίστη σας, να ομολογείται τον Χριστό. Είναι τιμή μας να υπηρετούμε την εκκλησία και τον Χριστό», είπε αρχικά, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Οικονομόπουλος τόνισε: «Η ομολογία πίστεως στις ημέρες είναι πάρα πολύ δύσκολο για πολλούς. Ντρέπονται να κάνουν τον σταυρό τους, ντρέπονται να πουν ότι πιστεύουν. Ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Έλληνες, ότι πιστεύουμε στην πατρίδα μας, στην οικογένειά μας. Κι αν πούμε πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια κάποιοι θα μας θεωρήσουν αντιδημοκράτες, χουντικούς».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή